30e april 2011

Hallojs!
Tänkte lägga in en snabb update om dagen innan jag åker ner på stan. Har pluggat lite på morgonen, nästan en uppgift helt klar. Great! Nu ska jag slänga i mig något ätbart, sen åka ner på stan och träffa vännerna, sen hem, dra på mig några andra kläder och sen hem till Emma för valborgfirande! Nu kom solen fram också! som på beställning. Underbar dag väntar, ha det bästis!
Puss/ Linnsie

planerar!

det är precis det jag hålller på med nu, planerar!
det tar lite tid och jag vet inte ens om det blir av men det skulle vara underbart!

// Emma :)

Hattparad, kyssar, frizz och NASA

Hejsan allihopa!
Ja som Linn redan varit inne på har ju även jag suttit bänkad franför tvn i dessa bröllopstider! :)
Det jag tycket var mest intressant var alla dessa hattar i alla färger och former
Först försökte jag titta på det hela på tv4 men de hade bara reklam hela tiden och sen tycker jag inte riktigt om Maluo (hur fan stavas hon) Så jag tog fram datorn och kollade på PBS ist! :)
Jag måste ju ta en bild med KYSSEN oxå! :)
Sweet! :)
Förövrigt är jag lite sur över att det inte blev någon uppskjutning av rymdfärja som skulle ske ikväll. Nasa hittade något som inte funkade. Men men bättre lycka näst gång, som är på måndag.
Jag var och klippte mig idag. :D Det blev typ en decimeter kortare and i like it!
Imorn bär det av till Falun för att fira valborg med massor av underbart folk! :)
Ha det lite bättre än alla andra!
//Frida

Bröllop

Kan inte låta bli att inte plugga, så då kan jag ju slänga in en liten update här medans jag pausar från pluggandet. Jag är effektiv ändå liksom: Bakar bröd, kolla på Konståknings-VM på datorn, kollar på bröllopet mellan Prins William och Kate Middleton på TVn och försöker plugga (på samma dator som jag kollar på VM på.. hm..) Hur som, måste bara säga: Klänningen som Kate har på sig, så fiin! Syns nästan att det är lite Alexander McQueen-style på den.

Klänningen är alltså designad av Sarah Burton (Alexander McQueen) och bilderna är tagna härifrån!
/Linnsie (tjejen som inte orkar plugga..)

Pluggdag!

Eftersom jag har skjutit upp typ ALLT plugg (9-10 saker) hela veckan får jag ta en pluggdag idag. Eller jag ska i alla fall försöka. Så här kommer det vara dött idag, i alla fall från min sida! Puss /L

Recap igen...

Jag är verkligen inte så jätte bra på att blogga ofta, men här kommer en liten samanfattning av denna vecka...
Måndag jobbade jag... inte mycket mer att säga.
Tisdag badade vi på Experium för att senare åka mot Falun och sova där natt till Onsdag.
Onsdag shoppade vi och jag fick tag i nya löpardojjor, bh och plånbok. Är lite små sjuk så det blir vila idag för att blii frisk tills på lörag då det händer roligheter! :)
Föresten... nu är den här!
Den officiella trailern... här kommer den
Ha en underbar dag!
// Frida

Harry Potter & the deathly hallows part 2

Trailern för Harry potter and the deathly hallows part 2 har precis kommit ut. I'm so excited! :)
//Linnsie

I'm addicted to shoes

God natt bloggen! (kan man inleda ett inlägg med god natt? Låter ju skitkonstigt, men det är ju typ natt så..) Jag lärde mig just en ny sak! Att jag kan betala med mitt bankkort på internet!! Därför råkade jag klicka hem ett par skor från Nelly. Men fatta najs?! jag kan betala alla saker själv på internet. :D Haha, snacka om att jag är lättroad. Blir glad för ingenting liksom. Snurrigt inlägg, jag är trött! Puss!


I'm addicted to shoes.. (frågan är om jag kommer shoppa ihjäl mig nu när jag vet att mitt kort funkar?! Oh oh, inte bra..)

/L


Helt rätt!

dagen blev som jag trodde helt underbar!
började med att följa med sanna till vårdcentrealen, sen bar det iväg mot stan och eftersom att jag var så hungrig så började vi med att äta! gott vare då och mätt blev ja!
sen rullade dagen på och vi gick väl in i de flesta affärer två gånger men vi fastnade lite extra länge inne på Åhléns! ni har säkert hört ordspråket: tiden går fort när man har roligt. och precis så var det idag, för helt plötsligt var klockan halv fem och jag skulle få skjuts till träningen av en annan sanna vid halv sex och då blev det bråttom. för jag skulle hem och fixa en del saker! men vill man så kan man så jag hann!
träningen gick faktiskt ganska bra och efter var jag helt avslappnad vilket var underbart skönt!

nej nu sk jag inte skriva mer!
tackochhej!
// Emma :)

God morgon!

Eller det kanske är lite sent för ett "god morgon" men skit samma: God morgon! :) Solen skiner och det är helt underbart väder ute. Därför tänker jag inte spilla alltför mycket tid inne över huvudtaget. Därför börjar jag med en powerwalk med Oliver. Sen blir det nog lite oundvikligt plugg och någon timmes jobb! En liten note till mig själv också: Sommarjobbsansökningar! Hörs! :)

SiQzMm on Make A Gif, Animated Gifs

Okej, inte mitt fel att den speedade upp sig som fan.. ;)

Puss /L

bra dag framför mig!

rubriken säger allt! först stan med karin och sanna sen hem och packa lite och sen iväg på träning!
jag tycker det låter underbart i alla fall! och så verkar det ju som att vädret också är på min sida idag så det är ett plus i kanten! :)

tudels!!
// Emma! :)


26e april 2011

Hej hopp gladisar!
Jösses vilken kall dag, bara 11 grader varmt. Brr, hoppas på varmare väder till helgens Valborgfirande! Ska nog hem till E tillsammans med Frideli och ett gäng till. :) Hur som helst, idag har jag varit i Hedemora och gjort stan osäker. Sedan hälsade vi på morfar och för någon timme sedan kom jag hem från ett svettigt Combatpass. Hade ju vilodag igår, så nu är det bara att köra på hela veckan! Nu blir det House, hörs!
PS. Jullan det var vitt eftersom vi sa att vi skulle köra på lite stilrent och inte så mycket färger, haha ;) Headerbilden ska vi inte prata om..

2011-04-26

YO Biatches!

Har precis kommit hem från lovets första springtur. Va faktiskt skit skönt även om de blev mer gång än springning ;)
Nu blir de duschen och sen kyckling med mamma ;D haha

Förresten vad tycker ni om den nya designen som jag har gjort? Gillade inte riktigt de vita.. sorry Linn ;D <3

Sommar på riktigt!

Jag vet att det blir mycket tjat om sommaren nu men jag vill verkligen ha sommarlov nu. Jag har nämligen på känn att min sommar komemr bli helt åsssuuuummmee! Det här är bara ett litet smakprov på vad min sommar komemr bestå av:
  • P&L
  • Öland
  • Stockholm
  • Fotboll
  • Släkt och familj
  • Vänner
  • Sol och bad
Hur bra låter inte detta på en skala? Helt okej bra skulle jag vilja säga! Sen kommer det förmodligen att tillkomma en del saker vilket gillas!
pussochkramskumbanan!
// Emma! :D

sommarlov?

vilket väder vi har, helt underbart! jag vet inte hur många gånger jag har frågat mig själv om det egentligen är sommarlov vi har... men sen har jag kommit på allt jag måste fixa innan skolan börjar och då har jag vaknat ur mina drömmar.

dagen har ängnats åt att spela fotboll, sola och måla en bänk och en hatthylla!
jag har det helt okej med andra ord!



todelu!
// Emma :)



23/4 -11

Igår var en lika bra dag som i förgår, bara slappande och superfint väder.
Känns nästan som om det är sommarlov. För övrigt går kameran varm här hemma, hehe!
Man blir extra fotosugen när allt är så fint! :)
Bye Bye
// Frida

Partypinglan

Vilken underbar och rolig fest de vart igår hemma hos Henny =) Rolig att träffa Madde igen oxå :)
Idag har jag vart på påskmidda hemma hos mina kära kusiner Frida, Hanna o Jenny :P och nu snart ska jag dra mig bort till Sofie där Linnea och Anna väntar ^^.


//J

Underbar långfredag!

Hejloj bloggichar!
Igår var det en av de underbaraste dagarna någonsin!
Vi bara slappade runt i solen hela dagen.
Jag läste klart min bok om Gösta Ekman, herregud vilken teater/film profil! om du är intresserad av att veta lite mer om Svensk kulturhistoria så läs den! :)
Senare på eftermiddan spolade jag garagetaket med högtryckstvätten... :) Gött att ha något att göra och fint blev det.
På kvällen gick jag, jenny och hanna ned till hagen nedanför vårt hus och tog lite kort! Här är några av dem:
Jenny och jag!
och jag! :)
Ne, nu ska jag ut i solen igen! :)
ha det lite bättre än alla andra! :)
// Frida

22a (23e) april 2011

Hallå bloggen! :)

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag släcker lampan och försöker sova. Årets långfredag har tillbringats hemma och jag har bara slappat. Så himla skönt att bara ha en dag att lulla runt på och inte behöva göra ett endaste dugg. Så istället för att göra någon nytta kollade jag på Harry Potter and the deathly hallows, ett avsnitt House, låg ute i solen och åkte till Onoff och köpte ett fodral till min älskling. Imorgon kommer morfar och morbror hit för lite "påskmiddag". Höres!

i paradiset!

idag har jag bara gjort saker jag tycker är kul:
varit i Västerås på IKEA, ätit underbar lax (den jag skrev om förra gången jag skrev och jag kan lova er att den var underbar!), solat, sprungit intervaller med min bror, umgåtts med mormor, morfar, mormor-karin, mamma och bror min!
imorgon kommer kusinerna, morbror och "moster" hit!
ja jag tror nog jag har kommit till paradiset!
todelu!
// EMMA :D

Påskmiddag!

Var på påskmiddag igår med massor av bekanta från olika delar av sverige!
Fick jätte god mat! Västerbottenpaj, sill, abberöra (Sälen special), älgkött, janssons, köttbullar och prinskorv.
Såklart blev det lite fotografering oxå!
Är lite små sur för att jag missade Ola igår som spelade på Club Ice uppe på fjället :( Men är man inte 18 så är man inte...
Nu ska jag sätt mig i solen och läsa!
Föresten, bra gjort med designen Linn! Snyggt blev det!
Ha det lite bättre än alla andra!
// Frida

Glad påsk!

Matteprovet är gjort och fysikredovisningen avklarad, äntligen är påsklovet här! Eller kan det kallas påsklov när typ allt jag ska göra nästkommande vecka innefattar plugg? Hur som, jag kopplade bort allt sådant idag efter skolan och gick till MB för ett Body combatpass. Imorgon blir det nog vila och kolla på lite Harry Potter (han och 6 håkanskivor låg i lådan idag när jag kom hem!). Glad påsk till er alla där ute. Ät massor av god mat, flera ton godis och ungås med era nära och kära! :) Vi hörs!

Ny design

Hallo finisar!
Jag blev så jävla trött på den gamla designen så jag fixade till en ny, lite mindre färgrik ;) Den är bara tillfällig tills dess att någon orkar ta tag i den på riktigt. Ni får leva med det. Nu ska jag och Emma spela tetris en gång, sen är det pååååsklov!!

Äntligen påsk!

heeeeej!
nu är jag nog back on track tror jag! eller ja jag har fortfarande mycket jag måste göra men det är ju faktiskt lov!
vet ni idag åker jag till min älskade mormor och morfar! ååååå jag vet att det kommer bli underbart för mormor har lovat att hon ska göra sin lax och den går inte av för hackor! ;) sen ska ju kusinerna, morbror, "moster", mamma och min bror dit också och sen tror jag att jag kommer få träffa gammel-momor också! det här kommer bli en bra start på ett förhoppningsvis bra lov!
vad ska ni göra på påsk?! :)
påskens höjdpunkt?! ;)
PUSS OCH KRAM!!!
// Emma!! :)

SOL <3

Älskar det underbara vädret som har lyckats komma till oss nu! Imorgon bär det av hem till Sälen igen.. ska bli så otroligt skönt med en veckas lov ;)
För övrigt så har vi haft matteprov idag och de gick väl som de gick, mene vi håller tummarna! ;)


//J

20e april 2011

Halloj finisar!
Kul att ni börjar hitta tillbaka hit efter ett tags frånvaro :) Själv har jag inte så mycket tid till att blogga. Men jag var tvungen att testa nya datorn en vända innan jag tar tag i städningen av mitt rum. Jag måste ju hinna klart tills 21 för då börjar Greys. Och aldrig att jag missar det en gång till. Vi hörs senare :)
Puss /Linn

19e april 2011

Hallojsan!
Jag såg just Jullans inlägg om matten och insåg att jag har prov imorgon. Jag visste att det var något jag borde ha gjort ikväll (pluggat matte typ..) men det "glömde" jag bort lite grann. Istället tog jag en powerwalk ner till Må bättre, körde ett pass Warriors workout och en timmes Body Combat. Åkte hem, åt mat, kollade på House och nyss beställde jag lite fina saker från CDON. :) Ni får se det när det kommer på posten. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa mattebok. Tänk positivt, bara ett kapitel och ett NP kvar efter detta, wihooo! :)
Mannen på bilden har liiite med min beställning att göra, men bara liiite.. :)
Pussis /Linn

@£$€¤%&/)(/&%¤#

Jahapp då har jag LÄST klart mattekapitlet... vet inte riktigt hur jag ska räkna allt, mene de löser nog sig på ett eller annat sätt ;)
//J

fortfarande fullt upp!

ja jag har fortfarande fullt upp...
igår hade jag en mysig fika med jenny och så tränade jag!
idag blire matte, LTP och lite annat plugg!
imorgon har jag träning, matteprov och så måste jag plugga. sen måste jag packa lite också!
på torsdag har jag fysikredovisning och så ska jag åka till mormor och morfar, tjoho!
ja veckan ser ut att bli händelserik i alla fall!
hare fint tills vi hörs!
// EMMA :)

Harry Potter & The Deathly Hallows


Åh vad jag vill se Part 2 nu (bilderna är därifrån). Ge mig den 13 juli nuu!! :) /L

18e februari 2011

Halloj gladisar!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Det känns som att jag gör samma saker och skriver om samma saker hela tiden: Jag äter, sover, pluggar, jobbar, leker med mina kompisar och tränar. Så jag fortsätter väl att skriva om det då. Idag har jag haft en timmes matte (prov på onsdag = inte så bra känner jag), jobbat i två timmar (på tal om jobb borde jag söka lite sommarjobb, typ nu!), tränat (ett spinningpass och ett Corepass blidde det) och ätit mat (makaroner & köttbullar). Nu ska jag kika på TV litegrann och dricka te!! :D Vi hörs (och förlåt för det här väääläläläldigt intressanta inlägget..) ;)
Puss /Linnsie :)
UPDATE: Jag är lite trött. Det är liksom April och inte Februari. Jävla ägghuvud!! :)

I´m on my way

Sitter just nu på bussen påväg ner till Falun ;D Ser ut att bli fint väder!! GÖTT <3

// J

Det blir bättre

Det blir bättre, vilket fantastiskt program. Sitter nästan och gråter efter Morgan Allings tal. Kända personer som faktiskt vågar stå upp och göra något för de utsatta barnen är guld värda. Missade ni dagens program? Gå in här och kika. Ni kommer vara glada att ni la den timmen på att kolla (det är jag i alla fall). Man får verkligen en insikt i hur hemskt vissa har det.. Men kom ihåg: tillsammans blir det bättre!
Puss på er!

helg = fotboll, plugg och en massa annat!

jag har fullt upp den här helgen.. plugg, FOTBOLL, mysa med mamma och lite andra små saker!
det jag vill säga är:
vi hörs när vi hörs, men det kan vara tidigare än du tror! lev livet tills dess för det ska jag göra!

// Emma :)


Wåbbi

Dålig uppdatering från min sida, I know. Men jag är på så dåligt humör just nu och det händer så mycket runt omkring nu så jag orkar liksom inte. Det blev dock lite bättre efter en 1,5 timmes springtur med min Mp3 som sällskap. Nu ska jag kolla på ett avsnitt Glee så blir det nog sängen sen. Återkommer när jag känner för det! :) Puss påer!
/Linnsie

Oo.

Har hittat en ny låt som e ASBRA! Turbulens-Newkid <3
// J

SKÖNT

Så sjukt skön dag de har vart idag!  Va ute och gick med Frida och Emma och fick se en annan del av Falun jag aldrig sett förrut ;) va fett kuL! Så bl.a. detta fina nappträd! Fans både fina och fula nappar ;D Man ska gå dit och ragga för där kan man få napp!! HAHAHAHA fy fan va rolig jag e ;) '
Sen när jag va påväg hem mötte jag Henny och Michaela i Kolgårn, så då satt jag med dom ett tag där och sola ;) GÖTT

Imorgon åker jag och Frida till Mora för Frida ska till tandläkaren och jag ska va med och hålla handen ;D haha nejdå men mormor och moster skulle va där så vi ska åka med dom hem till SÄLEN ;D KULKUL!!
// J

underbart!

har precsi varit ute och gått med julle och frida i ungefär en timme! det var helt underbart!
vi gick runt lite och jag visade delar av falun de inte hade sett förut som nappträdet! ;)
efter det så satte jag mig i solen en stund och åt en glass. just nu leker livet!



// Emma :)

hey i'm in the band!

galen dag säger jag bara, helt galet!

morgondagenblirnogocksågalen...ellerneeeeejjustdetdenblirnoginteallsgalenförviskajuskrivaNPisvenskaheladagen. omniundrarvarförjagskriveralltutanmellanslagsåärdetförattjagintevetommorgondagensitterihopellerinteochförattjagärintheband!

hare fiiiint!
// Emma :)


Bilrace och rymd...

Japp nu är hemma igen efter en tur till El Stockholmo men NV-Truppen! :)
Det blev en mycket trevlig dag med Astonomi-genomgång på Uppsala Universitet och beskådning av teleskopet! :)
Efter det följde en lunch på Universitetet innan vi i panik gasade mot Naturhistoriska Riksmuséet och Cosmonova! :)
Fick se Sea Monsters i 3D (AS COOL 3D-film!!!) efter det såg vi en film om Rymdteleskopet Hubble. Shit va häftig den var! De Visade uppskutningar, rymdpromenader och videor från de olika rymdresorna... best ever! :)
Sen begav vi oss mot Falun igen. Men ingen resa är komplett utan ett stopp på donken.
Imorn blir det Nationellt prov i Svenska B... pust.
// Frida

ny dator ;D

Efter många besök och letande så hittade jag en ny dator till slut :D
//J

i fas med mitt liv!

guud va underbart jag och linn har precis gjort klart en sak som vi ska redovisa om en vecka! hur underbart är inte det?
nu är det bara matten, kemin och LTP-rapporten som jag borde göra men, men det ska jag ta tag i ikväll tror jag! Just det jag borde nog göra lite fler hörövningar på tyskan till NP men det kan jag senare!
hare fiiiint!
förresten så blire nog första glassen idag!!! :D
// Emma :)
juste vi har ju bokat biljetter till indien nu!!!!!!!!

INDIEN 2011

Biljetterna till Indien är bokade, vi är påväg!!!! :D

-

Hallå igen, här har det dykt upp inlägg ser jag :) Så jag ska väl inte vara sämre. Snabb resumé av dagen: Hade några effektiva timmar i skolan med matte och bildanalysskrivning. Jobbade i 2 timmar, gick sedan till Må bättre och gymmade i en halvtimme, körde 45 minuters core och tog mig en powerwalk hem. Nu har jag precis ätit mat. Snart är det måndagsmyyys och en massa TV som jag måste se! :)
Puss /Linnsie (..som är för lat för att ladda upp en bild på den här sega datorn. När jag har tagit mig själv i kragen och beställt en ny, DÅ kan ni vänta er bilder) :)

Recap...

Eftersom kontakten mellan min telefon och datorn inte har funkat som  det ska under helgen har jag inte kunnat bildblogga. Men här kommer det en liten resumé av den.
Lördag kom mormor och fikade på förmiddagen innan jag, mamma, pappa och Jenny åkte upp för att och bada på X-perium! :) Mysig familjelördag dock utan Hanna som var på Skid-tävling.
Söndag = Jobb
Bara typ två helger kvar nu innan de stänger och jag är jobblös fram till sommarn :(
Men iallafall, när vi var klara för dagen och kom ned till kontoret igen hittade vi en lapp från chefen på bordet.
Detta gör så att man känner sig extra bra! Vi fick även tårta som tack för den här säsongen.! :))
Ja det var helgen det! Idag (måndag) har jag varit ute och sprungit en sväng på eftermiddagen. Kände mig dock lite seg och stannade flera gånger bara för att jag helt enkelt inte hade lust att springa mer... haha'
Satt en stund och tittade på en fågel som surfade på ett is-block :)
För övrigt ser ni ju på bilden att det är vår i Falun och det är så härligt!
// Frida

pälsdjur, gräs och pollen...

jaha då har jag varit och gjort ett pricktest för att se vilka allergier jag egentligen har...
det visade sig att jag är allergisk mot pälsdjur, gräs och pollen. men men livet går vidare och jag kanske ska få vaccin mot det eftersom att jag tydligen var väldigt allergisk mot gräs och det är ju bra när nästan det enda jag gör på sommrarna är att spela fotboll!
blir förresten träning ikväll YES!!!

// Emma :)

Stackars hund..

Videoklipp: Katt vs hund i slow motion...

Wooooow

Här sitter jag nu med 8 grads brännskada på fingrarna ;) haha nejdå.. men en liten brännskada iallfall!
Nu ska jag snart åka hemmåt för att hämta datorn och åka upp till ica-maxi med pappa för att lämna in den och förhoppningsvis få pengarna tillbaka och så ska jag köpa en ny dator ;D Spännande spännande! =D

XOXO
// J

11e april 2011

Hallå Bloggen!
Här var det inte mycket som händer.. Så då får jag väl ta tag i det och skriva ett fint litet inlägg. :) Sitter i skolan och ska strax börja skriva på min bildanalys till fotografiska bilden. Den ska visst vara inne på onsdag morgon, hehe, bra att vara ute i god tid :) Bara för det får ni bilden som jag har tagit!
Såklart är det Frida som får vara modell :) (Hon sitter här bredvid och gråter för att jag lägger upp den..)

Puss /Linnsie

träning

Dags för lite träning såhär på fredagskvällen! :)

// EMMA :D

vi är då allt bra vi!

Jag och linn, frida och julia med för den delen, har precsis klarat av våra svenska nationella tal!!! underbart!
Detta firar jag och linn med en varsin hårdbrömacka från automaten plus en liten bunos som vi fick!
hahah eller fick och fick vi kämpade ganska hårt för den!
hahah fiiiiina är vi ockaå! ;)
// Emma! :)

Saknaden är större än vad man kan tro!

Jag har kommit på att jag faktiskt saknar att titta på skidor på TV och live med för den delen!
Att få sitta i sina skönaste mjukisbyxor, dricka en stor kopp te och äta en banan med en filt på sig och bara njuta av lite skidor. Att få se när de lyckas och blir helt obeskrivligt glada men även att se dom när dom kanske inte är fullt så nöjda. Eller varför inte gå runt uppe på Lugnet i täckbyxor, väst och pannband och se alla de helt sjukt grymma idrottsmännen och kvinnorna live med udnerbara kompisar?
Ni kanske inte saknar det. men det kan jag säga att jag gör!


Bara för att jag saknar dom så mycket får ni en liten bild på Petter!

// Emma :)

Peace and Love here I come :D


//J

I skolan

Har nyss varit på lunch och ätit porterstek med smak av porter! Logiskt kanske man kan tycka men det gjorde tydligen inte Gastro! Jaja sak samma för det var ganska gott och det är ju det som är huvudsaken :)

Nu blire att plugga allt som går att plugga en stund och sen vid två ska jag och Linn fota lite i fotostudion på skolan! Snacka om att det är skönt att kunna kombinera nöje med nytta! Vem vet det kanske kommer upp nå bilder från det här på bloggen sen! ;)

nej men nu ska jag sätta fart så att jag får nåt gjort!
Hare fint!
// Emma :)

Pluggeliplugg...

Sitter här i min ensamhet i skolan och försöker skriva lite svenska tal, medans mina kära kompisar är på lunch.
En liten fågel viska i mitt öra att jag inte bloggat så mycket.. och det kan jag hålla med om faktiskt ;)
Men jag är så dålig på att veta vad jag ska skriva, men de funkar ju att skriva om att inte veta vad man ska skriva också. Man kan ju bara sitta här och bajsa lite ord så fylls raderna på efter varandra :D Kanske inte blir världens roligaste att läsa om mene What The Hell ;) haha

Senare idag ska jag följa med Henny till Borlänge och titta på hennes balklänning som hon har köpt, ska bli spännande ;) Sen tror jag att jag ska gå in på turistbyrån och köpa Peace and Love biljett!!!

// J

Harry Potter & The Deathly Hallows

Bara 98 dagar kvar till premiären av Deathly Hallows part 2. Och bara 6 (!!) dagar kvar tills första delen släpps på DVD. Ni kan ju gissa vem som ska förboka den redan ikväll typ.. :)
//Linn

Hej hopp!

Nu var det länge sen jag bloggade!
Men nu, nu bloggar jag!
hehe
//Frida

2 av mina favoriter

..har precis blivit lovade en plats på varsin sedel i framtiden. Hur trevligt är inte det? :) Tänk att få gå runt med de i plånboken varje dag. Trevligt sällskap tycker jag!
Söta Astrid Lindgren & underbara Ingmar Bergman (bara att hoppas att han inte ska ha med sig alla sina flickvänner, fruar och barn på 200-kronorssedeln.. För jag lovar er: de får inte plats) :)

Vilket trevligt inlägg det här blev. Vi hörs imorgon, god natt! /Linnsie :)

Årets första..

fika på Wayne's uteservering är nu avklarad tillsammans med Frida. :) Det var riktigt skönt stundtals, men det var snäppet för blåsigt för att man skulle kunna sitta där särskilt länge, men det märks verkligen att våren är påväg!! Så himla skönt, det är nästan så att jag inte ens är avundsjuk på Mammi som åker till Mallis idag. Observera det där "nästan" som smög sig in i inlägget. Nu ska jag skriva svenskatal. Hörs!
Nog för att Falun är okej såhär under våren, men tänk att få tillbringa denna underbara årstid i typ Paris, eller NY eller London. Det vore fantastiskt. När jag har skrivit klart mitt tal ska jag genast börja kolla på resor till något av dessa ställen..
//Linnsie :)

vädret

Vilket väder det är ute!
Snart blire träning också! :)
// Emma! :)

JULIA!

Det är dags att blogga snart. Man kan inte bara sluta sådär mitt i allt när man har en blogg tillsammans.
Puss och kram och nyp i stjärten!
HIHIHIHIIHIHI skojjja bara ;)

Vi ses snart igen

Tre okej bilder från helgen. Om dessa är "okej" kan ni ju tänka er hur dåliga de andra är. Jag skakade så mycket att bilderna är suddiga som bara den. Jag ska lägga upp lite filmer senare. Åh, får rysningar när jag tänker tillbaka, jag vill ha mer. Och snart ses vi igen, jag och Håkan. Förhoppningsvis mer än en gång i sommar. :)

kommer aldrig glömma!

ja då var den här underbar helgen slut!
men jag måste säga att den här helgen var en av de bästa på VÄLDIGT VÄLDIGT länge!
så tack alla underbara som jag tillbringadde helgen med! :)

ja nu måste jag väl antagligen återgå till pluggandet men men det är bara att bita i det sura äpplet och dra på lite håkan såklart!


hahaha jag kommer aldrig glömma den här dagen då bilden togs inte heller helgen som precis har tagit slut!

TJINGELING!
// Emma! :)


Han kom med Våren

Imorse (eller okej, vid lunch) när jag vaknade öste regnet ner. Termometern visade 7,2 plusgrader och enligt YR:s långtidsprognos är våren verkligen påväg. :) Jag är lycklig! Gud vad jag öser in lyckoinlägg här just nu. Men det är så jag är just nu, ni får ta det! :)
Håkan är min gud. Han kom med Våren.

Söndag...

Sittet i soffan och känner mig sådär härligt trött och nöjd!
Jobbat idag och känat BRA med pengar! Vet inte om jag någonsin kommer hitta ett jobb som betalar så bra! :)
För övrigt ser det ur såhär i Sälen just nu (+ massor av snö):
Dimma och +7 grader... Så skönt att höra droppet från taken och se snön som försvinner, snart är det nog vår här oxå! :)
Mot Falun imorn!
// Frida
P.s. Linn och Emma, blir det bort med Northugg-rummet och dit med Håkan-rummet nu eller?? hehe

vad ska man säga...

Alltså helt fucking bäst!
Jag trodde inte han skulle vara så bra live som alla hade sagt. Jag gick dit med hvudvärk och var trött som jag vet inte vad.
Men när han kom in på scenen förändrades allt, när alla började dansa, när alla började sjunga, när alla började svettas, när alla släppte på allt och bara öste då känndes det som att jag hade kommit till himmelen och alla små skvanker var som bortblåsta. Det var verkligen obeskrivligt! Tack för kvällen tjejer! Tack för öset! Tack för allt!
Men det största tacket måste ändå gå till ingen mindre än:
HÅKAN HELLSTRÖM!

Om jag var en lycklig tjej innan så är jag en ännu lyckligare tjej nu!
Det här kommer jag leva på länge!



// EMMA! :D


-

Jag har haft en helt fantastisk, magisk, underbar (okej, det finns inte ord som kan beskriva..) kväll. Jag är världens fucking lyckligaste tjej. Ni måste uppleva det för att förstå hur sjukt det faktiskt är. Nu ska den här lyckliga tjejen sväva upp till sängen på sina rosa små moln. Puss! :)



/Lyckligaste tjejen i världen (också känd som Linn och tjejen som inte kunde hålla still kameran en enda gång under hela kvällen, därav de fina suddiga bilderna i min kamera)  

Något att längta efter...

Såg precis denna trailern och längtar mer och mer efter premiären! Ska bli sjukt roligt att se hur hela sagan slutar! :)
// Frida :)

Äntligen!

Äntligen är klockan tillräckligt mycket för att börja röra sig mot bussen. Klockan 20.00 öppnas dörrarna, klockan 22.00 är det 2 timmar Håkan som gäller! Taggad tjej!

make a gif

Puss /Linnsie

vilken start!

åhhh denna helg har börjat helt underbart!

igår tränade jag innan det var dags för att bege sig till katiatina! väl där hade vi en underbar kväll, det kanske kommer upp lite bilder någon gång. vi firade sannas 18-årsdag! det var väldigt trevligt vilket det oftast är när vi umgås! skratt blandades med underbara citat med underbar mat och med lite spel! sen skrämmde dom skiten ur mig också men det är väl sånt man får ta! ;) ni är så grymma! <3

sen idag på morgonen har jag spelat match mot gagnef och det slutade 0-0 vilket är helt okej... eller nej det var ett bra resultat för oss! :) ikväll blire HÅKAN för hela slanten! åååhhh jag längtar! 

hoppas ni har en bra dag och helg för min helg har och kommer att bli underbar! 

// EMMA! :D




TAGGAR

Jag lyssnar på Håkan på högsta volym och taggar till tusen inför ikväll! Ville bara dela med mig av min lycka! :) Det spelar inte ens någon roll att jag samtidigt pluggar lite samhällskunskap och städar! 

make a gif

Nyduschad, trött och liite sliten sådär, men vad gör det? :) Hörs! /Linnsie


:) :) :)

Inte varje dag man kommer hem och det ligger bra musik och väntar på en! :)
Fick oxå veta att detta är nya Ola singeln! :)
// Glad Frida! :))

Letters to Juliet

Åh, jag och mamma kollade precis på Letters to Juliet. Typ en av de finaste (och en av de mest förutsägbara..) filmerna på riktigt länge. Det spelade inte ens någon roll att den var så förutsägbar, den var bra ändå. Ville bara säga det och om ni får chansen: se den! Om ni gillar typiska romantiska filmer alltså.. :)



Christopher Egan (som förövrigt är väldigt söt..) & Amanda Seyfried

Puss /Linnsie :)

HELG!

Jag är lycklig för det är helg vilket innebär fotboll, Håkan och en massa annat fint!
Jag är lycklig för att det snart är vår!
Jag är lycklig för att dagen har varit så knasig!
Jag är lycklig för att jag är lycklig!



// EMMA! :D


RSS 2.0