Nej jag orkar inte..

..med det planerade fysikprovet imorgon. Jag har inte ens pluggat på en fjärdedel av det som kommer på provet, och därför tänker jag fasiken nöja mig med ett G i den kursen. Jag satsar på Fysik B istället ;) haha, så nu ska jag istället slå mig ner med min svenskauppgift (vilket innebär: kolla på film!)



10 orsaker att hata dig! Kanske hinner med lite träning sen också om jag skriver snabbt :) Puss /Linn

attack.

slutade skolan tidigt idag. la mig därför och solade lite när jag kom hem. allt slutade med att jag brännde mig lite. nu kliar det på nästan hela kroppen. bra emma!

ska ta tag i det sista som jag har kvar i skolan nu och sen ska jag iväg och titta på när mitt lag spelar match. förhoppningsvis kommer jullan dit också så det blir nog skit bra!

nej tjingeling tills vi ses nästa gång!
// Emma :)


Jullan is back!!

Jahapp nu har jag insett att jag inte är lika aktiv i denna blogg som mina andra kamrater ;) Men jag har lixom inte haft tid och inte vetat vad jag ska skriva om! Men nu e jag tebax :D
Har vart sjuk sen i onsdags men nu börjar jag bli bättre. Har inte haft nån röst sen igår så jag låter jättefint nu! :D 
Ska snart gå över på andra sidan gården till Farmor och fira lite morsdag sen ikväll ska antagligen jag och mamma åka upp till hennes jobb och fixa Simons studentplakat ;) MOHAHAHHA!! ^^.
Imorgon bär de av ner till Falun igen! Ska åka med Frida och moster ner eftersom Frida ska till tandläkaren! ;D

NU ÄR DET BARA MINDRE ÄN TVÅ VECKOR KVAR TILL SOMMMARLOV!!! AWESOME ;D ;D <3
Hittade en bra video! Värd att kolla på!

På väg hem..

från stockholm. Vi befinner oss någonstans mellan Valbo och Falun, jag trängs i baksätet med alla kassar.. (Köpte dessutom med mig lite saker från Waldemars udde och Lars Wallin-utställningen, men den mannen förtjänar ett eget inlägg, trust me. Jag dog!)



Halva baksätet till mig, halva till kassarna! Snart hemma, då: Combat! :)

Lejonkungen i mitt hjärta!



// Emma :)

Stockholm

Älskade stad! Hur ska jag överleva i Falun i minst ett år till? Vill bara flytta, flytta, flytta bort från den lilla hålan till typ underbara Stockholm. Har i alla fall haft en finfin dag här i huvudstaden, några klädesplagg rikare och någon tusenlapp fattigare.. Har sprungit runt på Söder och i Centrum mestadels, med något besök i Kungsan för att heja på far (som fixade maran på 3 timmar och 57 minuter, om två år är det tänkt att jag ska ställa upp.. haha) Han är grym ju! :)



Frukost på Espresso House i Gamla Stan tillsammans med mamma, deras scones är to die for!! 



Sprang på Broken Door på Sergels.. Sen glömde jag bort kameran!

Hörs! :) Pussis /Linn

fästisar

har gjort en fästis på min dator där det står vad jag har kvar innan jag får ta sommarlov. med tanke på att det bara är två veckor kvar är listan lång, alldeles för lång. men det är bara att bita ihop och jobba på. när jag är klar med allt vet jag i alla fall att det är något kul som väntar på mig! det glädjer mig!
bara för att jag vill ha sommarlov precis just NU får ni en sommrig bild som jag tog någon gång!
// EMMA :)

Underbar dag!

Jag idag har verkligen varit en toppen dag på allt sätt och vis!
Det började med att jag fick reda på att jag klarat matte D, Vilket är ett mirakel bara det! Hälsade på några sjätteklassare tillsammans med AnnaNilser innan det blev dags för en jätte god pasta och köttfärssås på Gastronomen. Efter det blev det avslutning av Svenska B med godis och trevligheter. När detta var slut var jag så pepp på att få klart det som jag hade kvar, så jag skrev lite på min filmanalys! :D
Sedan följde en underbar middag på Piachetto med JWinter och Tilda samt en liten shoppingrunda där jag inhandlade både nya jeans och morsdagspresent! :D Dagen avslutades med bio och den nya Pirates rullen. Vilken film BTW! Se om du får chansen!
Imorn bär det av hem till Sälen!
Ha det lite bättre än alla andra!
//Frida

På väg

Hallojs finisar! :)

Efter att ha skickat in LTP-rapporten och hört det fina plinget när den landar i arbetsboxen käkade jag lite lunch och åkte sen till skolan. Hade utvärdering på svenskan och lite godis på det. Sen hem och packa det sista och nu sitter jag i bilen. Vi kom precis fram till Östermalms IP, så nu blir det mat och nummerlappsuthämtning för far.

Hörs senare!

Åhh...

Det är mycket film just nu... and i LÖÖÖV it!
Här kommer ännu en remake av en gammal klassiker. Smurfarna! Säg inte att du aldrig sett på tecknade surfarna när du var liten... Nu kommer den iallafall animerad och i D3!
Ciao Ciao!
//Frida

26e maj 2011

Sitter fortfarande och skriver på min lilla LTP-rapport som ska vara inne imorgon. Bara lite fakta om fotosyntesen kvar, sen hörs plinget från arbetsboxen! Men det får bli imorgonbitti, för nu måste måste MÅSTE jag packa! Jag åker till Stockholm imorgon eftermiddag och jag har inte ens börjat packa än! Snacka om bra planering här va ;) Det blir shopping på lördagen och på söndagen åker jag till Waldemars udde och kollar på Lars Wallins utställning. I'm Excited! :) Vi hörs! 



//Linnsie :)

hejochhå!

heeej!!

oj vad längesen det var jag skrev här nu men det har varit fullt upp med olika saker.
- jag har haft hjärnskakning och är fortfarande inte helt okej.
- det är mycket i skolan.
så tyvärr är jag lika träkig som dom andra och säger att jag kommer tillbaka sen och bloggar mer när jag är klar med allt! :)

puss och kram!
// Emma :)

ALDRIG MER

ska jag öppna en mattebok. Inte inom de närmsta åren i alla fall. Jag har läst 4 mattekurser på 2 år. Det är way to much för mig! ;) (Nu är det bara att hoppas att jag inte behöver komplettera eller något sådant..) Var bara tvungen att dela med mig av min glädje! :D Nu: Skriva LTP-rapport! Puss! /L

Filmens underbara värld!

Ja idag blir det filmtipps för hela slanten!
Först ut är en helt underbar film som heter "Finding Neverland"! Jag köpte filmen på måfå i sommras och blev otroligt tagen av den! :) Den handlar om mannen som skrev sagan om Peter Pan och hur han fick inspirationen till berättelsen. Här kommer trailern!
Sen hittade jag en film som kommer ut i sommar (29 juli) Den heter Crazy Stupid Love. Den verkar superbra, sen är det ju ett pluss att hetingen Ryan Gosling (The Notebook) är en av huvudrolls innehavarna. Här är den trailern:
HaHa, älskar sista scenen! "Seriously, it´s like you´r photoshopt!"
På fredag ska jag, Johanna och kanske Matilda gå och se nya Pirates filmen! :) Något att längta efter! :D Äh när jag ändå håller på, Här kommer trailern för den oxå:
Nu ska jag göra ett försök att förbereda mig inför dommedagen imorn med lite matte...
// Frida

Wehoo!

Okej, ett till inlägg innan effektivt plugg fram till sommarlovet får det bli! Bara för att liksom :) I fall ni har missat det så kommer lille Ulrik Munther till Falun den 3e juni och Rix FM-festival. Han kommer hit med (hittills bestämda) Danny, Tove Styrke, Swingfly, Christian Walz, Loreen och Martin Stenmark. Kan bli kul! :) Nu: PLUGGA!!

 

 

 


Okej..

..det är typ dött här men vi (antar jag, men jag har i alla fall) sjuuuukt mycket att göra just nu. Återkommer när allt lugnat sig en aning! Ha det trevlans tills dess och lev livet åt mig med, för jag hinner inte för tillfället! :P

Yooo!

Tänkte ta upp två saker med er idag. Dels måste jag fråga en sak om den här sommar plågan "om sanningen ska fram! av Eric Amarillo... vet ni vem som sjunger den? Alltså jag vet att han heter Eric Amarillo, men jag menar vet ni vem han är? Jag trodde lixom han var en snygg 25 till 30 åring a la popstar... men så fel jag hade, han är ju typ 40.
Missförstå mig inte... det är inte åldern jag reagerar på, det är låttexten i sången som stör mig. Jag vet jag kanske är sen och alla kanske vet allt detta redan men jag var tvungen... Här är han iallafall!
Sen måste jag bara vissa en ny film som kommer ut om ett tag, det är en remake av en älskad klassiker!
Här är trailern!
Ser ut att vara sjukt bra animering och Tintin går alltid hem! En Måste se film!
//Frida

18e maj 2011

Har haft en skön hemma-/chilldag men har ändå vart ganska effektiv. Dock bara ett arbete som skickats in men de andra är på väg i alla fall :) Alltid något! Hann dessutom med 2 timmars jobb, en halvtimmes gym, en halvtimmes Easyline och nu på kvällen har jag bara legat framför TVn och kollat på Klockan 8 hos stjärnorna, Grey's anatomy och Off the map. Nu blir det sängen för min del, hörs! :)

/L

Lunchtime!

Hallojs!

Passar på att skriva ett inlägg medan jag tar en liten lunchpaus. Har haft en effektiv förmiddag där jag hunnit med att skicka in ett arbete, fått betyg på det och därmed avslutat en hel kurs med betyget MVG. Så jävla nöjd, både över betyget och det faktum att jag faktiskt har varit effektiv. Som sagt, nu har jag bara någon rapport och en massa andra arbeten kvar. Men först blir det lunch, sen skriva lite, några timmars jobb och en timmes träning i form av Body pump ska jag försöka hinna med också! Vi hörs!



Firar alltihop med lite Jedward och Lipstick. Så jääävla sköna :)

det snurrar i min skalle.

just nu känns det som allt ska hända på en och samma gång.
indien, disco för 6:or, mattenationella, rapport, fotografiskbild, fotboll, träning ja listan kan göras längre om ni vill det men det får bli någon anna gång.

igår hade vi en mysig kväll med alla indiengäng hos vår lärare. jag säger bara en sak siiiir!! haha!

nej nu ska jag sätta fart!
tjohej!
// Emma :) 

Dyngkåt och hur helig som helst!

Har precis gjort iordning en stor kopp kaffe för att hålla mig vaken hela kvällen, virat in mig i täcket och krupit upp i sängen för att fortsätta läsa Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst när jag kom på att jag visst hade liiite annat att göra innan kvällens händelser. Så boken får tydligen vänta tills ikväll när jag lägger mig.. Fan!



Har läst två av krönikorna i boken och jag är S T U C K E D! Så sjukt bra.. Återkommer när boken är utläst! :)

en underbar helg!

helgen har varit underbar!

Fredag:
- NV-dag
- Träning med Sundborn
- Kvallitetstid!

Lördag:
- Lugn och skön morgon
- Bakning
- Firning av min "moster"
- En spontan Eurovision hos Vik

Söndag:
- Sovmorgon
- Match, 1-1
- MM och VM-final



jag önskar att alla helger skulle kunna vara såhär. men imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter och det ser jag framemot!

pussochkram!
// Emma :)

True story

Finska pojkar vill rädda jorden. Svenska pojkar vill bli poppis för att ligga. Det brukar dock gå bättre för Sverige.

- Annika Lantz på twitter om ESC igår kväll, och jag kan inte säga annat än att det är true story (att det brukar gå bättre för Sverige alltså, vete tusan om alla finska killar är världsräddare.. Faktumet att svenska killar vill blir poppis för att ligga stämmer väl ifs)! Hoppas det gäller Hockeyn ikväll också (att Sverige är bättre alltså)! Nu blir det lite sista minutenplugg innan träningen som börjar om 1,5 timme! :)



Lilla söta Paradise oskar :) Sing with me, da da dam, da da dam, da da da da da...

inte en till...

i veckan skrev ju linn om en cyklist som dog nu har henke lundqvists lagkamrat derek boogaard också dött. han hittades i sitt hem av hans bröder och dödsorsaken är oklar. henke sa så om händelsen:

– Jag är förkrossad. Jag talade med honom för bara några dagar sedan, vi skulle träna fighting ihop i sommar, skriver han.

jag kommer aldrig kunna acceptera ett dödsfall oavsett hur sittuationen ser ut. jag sörjer även fast jag inte hade några kopplingar till derek. tänka på alla hans nära. vilken tomhet han lämnar efter sig. jag kan inte säga mer än att det är hemskt.

// Emma

 



Grattis Sverige!

ESC är nu avgjort och jag kan inte annat än säga grattis till Sverige! Varför?

- Eric Saade lyckades fixa den bästa placeringen för Sverige på 12 år..
- .. och han fick flest röster i och vann sin semifinal, det ni! :)



- Azerbajdzjans bidrag var mer svenskt än azerbajdzjanskt med svenska låtskrivare, svenska körtjejer, svensk koreograf och svensk scenklädsdesigner! Det enda som egentligen var azerbajdzjanskt var sångarna.

- Andreas Johnsons bidrag i den svenska melodifestivalen år 2006, Sing for me, var med i årets internationella tävling, denna gång genom Danmark. Plagiat eller inte? Jämför (refrängerna) själva och bestäm!



Old memories and new victories...

Hey!
Mamma hittade min gammla Manchser United tröja idag och jag fick genast ett leende på läpparna! Kommer ihåg hur vi spelade fotboll i Sälen-Sörsjöns byalag tillsammans med grabbarna och hejade på United hela bunten! Alla hade de röda tröjorna med det guld färgade emblemet ovanför det vänstra bröstet. Att tillägga är att det var noga med att man skulle ha en stor T-shirt, helst så lång att den gick över knäna. Då såg det ju faktiskt ut som man hade en äkta matchtröja på sig.
Det var helt klart den mest perfekta dagen att ta fram Man U tröjan på, eftersom laget idag säkrade sin 19:de ligatitel! Även on Rooney och de andra grabbarna sköter laget fenomenalt bra, måste jag säga att jag saknar min favorit Beckham. Medans han glassar runt, lever lyxliv i USA och försöker lyfta fotbollens status i landet som bara bryr sig om Baseball, AmericanFotball och Basket. Får vi helt enkelt jubla tillsammans med Rooney, Giggs och de andra spelarna! :)
// Frida

Les Mills on tour!

Träning, träning och återigen träning är det jag sysslar med för tillfället. Inte någon speciell anledning till det, bara att det är så jäkla roligt! Vaknade vid 8 imorse, åkte ner till Må bättre och LES MILLS ON TOUR (som vi längtat)! Så jäkla roligt och vilket drag sen då! Hann med en timmes RPM (spinning), en timmes Body pump och en spontantimme Body Vive. Jag har alltså tillbringat totalt 4 timmar nere på Må bättre idag (några få och korta pauser inkluderade såklart..) så nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Jag och mamma är ensamma hemma så vi åker nog och hälsar på morfar en sväng, kanske en tur till kupolen och ikväll blir det TV-mys här hemma eftersom vår plan på ESC-kväll inte blev något typ :)

Ha det bästis //Linn :)

jag har lyckats!

men tjenare!!

idag har jag lyckats med något fantastiskt nämligen att ta det lugnt sammtidigt som jag gör en massa saker som måste göras.
det började med att jag vaknade av mig själv vid kvart i nio och då gick jag upp.
sen gjorde jag en underbar frukost med fil och flingor, äggmacka, annanas och en kopp kaffe.
efter det tittade jag en stund på TV.
och nu luktar hela huset av min kaka som jag precis har bakat!
snart hoppas jag på att min underabara mormor och min underbara morfar kommer. tillsammans med dom, mamma, mina kusiner och många fler ska jag fira min "moster" som har blivit "riktig" läkare som jag skrev igår. det blir thaimat och en massa mys.
under kvällen kanske jag avviker och åker med sanna, för nu kan hon ju hon köra tjoho!!!, till karin och tittar på Saade och de andra i Eurovision med karin, sanna, anna och katarina!
men tills dess ska jag plugga lite!


min underbara morfar och en av mina underbara kusiner!

ha det bra tills nästa gång vi hörs. när nästa gång blir vat jag dock inte för som ni ser har jag en hal del att göra!
tudels!
// Emma!





den sista tiden!

ja jag lever fortfarande det har bara varit lite mycket på sista tiden. Vi har haft fullt upp med planering och lite annat fint med indiengruppen, fotbollen är i full gång, skolan rullar på i sin takt, NV - dag idag, mys med fina vänner och sist men inte minst SANNAHARTAGITKÖRKORT! som ni kanske förstår har jag haft mycket att tänka på och mer kommer det förmodligen. 

nu laddar jag för en finis helg. den började idag med träning ute i Sundborn, imorgon ska jag baka lite, plugga, fira min "moster" för att hon är "riktig" läkare nu och kanske träffa lite fina vänner också! på söndag blire fotboll och förhoppningsvis lite hockey också, för hur ofta är sverige i VM-final? ja sen är jag väl en lite sportnärd också! ;)

nej nu blire något fint på TV innan jag lägger mig!


varför jag lägger in en bild på håkan vet jag inte men han passar alltid in! ;)

hare fiint! 
// Emma :)  

Hur tänkte den bulgariske mannen..

..som idag gick in på ett köpcentrum på Teneriffa och högg huvudet av en brittisk kvinna? Alltså att över huvudtaget mörda någon, men att hugga huvudet av någon? Med en machete? Kan det hända idag liksom, är inte det väldigt.. Medeltid? :P Nej men seriöst, heeelt galet!! Att han dessutom ska ha sprungit runt med huvudet på gatan utanför efteråt ska vi inte ens diskutera!!

Hur som helst, vad har jag gjort idag då medan folk runt om i världen tydligen hugger huvudet av varandra på semestern? Jo, vi har haft NV-dag i skolan och haft en massa aktiviteter, ganska kul faktiskt. Sen blev det en timmes funktionell träning på Må bättre, skön inledning på helgen. Nu är det TV-tittande som gäller :) Höres!

//L

Tji..

..fick jag för att jag sa att solen sken utanför fönstret. Jag fick vänta i 25 minuter innan jag över huvudtaget kunde gå ut från Må bättre efter träningen. Det åskade, blixtrade och regnet fullkomligt VRÄKTE ner!! Jag trodde att jag skulle kunna simma hem ett tag.. Som tur var väntade jag ju inte ensam i nya loungen på må bättre:
För det var liksom ingen som ville gå ut av någon anledning.. :) //Linnsie

12e maj 2011

Eftersom Frida skrev att det regnar i Falun kan ju jag säga att solen skiner utanför fönstret (och ja, vi bor i samma stad..)! Bara så ni vet, vädret har typ humörsvängningar! Hur som helst, sitter i skolan för tillfället och försöker göra någon nytta och hur bra gick det? Inte så bra.. Orkar inte koncentrera mig och ska snart bege mig mot Må Bättre för att försöka få bort huvudvärken med ett Combat-pass. Jag tar plugget ikväll istället (eller inte..)
En gammal bild också bara för att inlägg utan bilder är BÅRING :)
Hörs! /Linn :)

Regn i Falun

Ja dropparna faller över våra huvuden och åskan har oxå varit framme en sväng...
Snart bär det av till Haraldsbo för att göra Jullan sällskap när hon ska sjunga och imorn åker vi hem för en välbehövd helg i Sälen... :D
See Yaa!
//Frida

Siiiick!!

Måste bara visa er den här Behind The Scenes videon för OLas singel Riot! Längtar efter slut resultatet! Ser ut att bli en helt sjukt häftig video!
Han har gjort några gryma videor genom åren. Här är en annan! All Over The World!!
Bye Bye!
//Frida

:-)

Hej hej finisar!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara fint. Har haft en lagom dag i skolan med två timmars matte, lite tetris och lite förberedelse inför LTP-redovisningen som är nästa vecka! Jobbade ett tag, åkte hem och kollade på kvällens avsnitt av Grey's Anatomy. Inte lika mycket tårar som förra veckan, men inte långt ifrån vid vissa tillfällen.. :) Nu ska jag snart äta lite mat, kanske försöka räkna lite matte också eller så städar jag rummet istället. Om två timmar blir det lite träning på Må bättre! :)
Några bilder från idag, snabbt tagna innan jag gick till jobbet! :) Puss /Linnsie

Vet inte vad jag ska säga...

Jag blir så arg på vissa människor... Varför?? Ne vi får lösa det här på något sätt, men hur?

10e maj 2011

Hallojs gladisar!
Vilken underbar dag det har varit. 26 grader och sol, jag klagar inte! Hade dessutom bara en massa Indiensnack som lektioner och det är bara kul. Gick ner på stan med resten av gänget och köpte glass, som vi satte oss i solen och skuggan om vartannat och åt. Supermysigt och trevligt!
Sen dess har jag hunnit med en massa gamla repriser av Top Model och Project Runway, ett stenhårt Combatpass, mat, dusch och ett chockartat mail från vår fysiklärare. Nu ska jag klä på mig och sen är det House på 4:an! Missa inte!
Puss /L
UPDATE: Finlands bidrag i ESC är ju bara för sött ;) haha

9e maj 2011

Åh vad jag hatar blogg.se! Mina tidsinställda inlägg kommer ju inte upp! Jaja, strunt samma, jag skulle skriva om i princip samma sak som Emma redan skrivit om: Salem i Dalhalla tillsammans med September (!) och Linnros. Funderar på att göra det till en av årets alla konsertupplevelser! :) Hur som helst, har vart i skolan, jobbat kört två träningspass på Må bättre och bara njutit av vädret idag.

Och mitt i allt bra som händer i mitt liv fortsätter världen runt omkring att snurra på. Med risk för att låta lite klyschigt så är det svårt att förstå att man själv kan må så bra när en annan människa har blivit av med sin käraste och mår värre än någonsin förrut. Okej, det var en cyklist, Wouter Weylandt, som kraschade i Giro d'Italia idag och kalla mig fjantig, men när jag hörde om detta och att Weylandt lämnade sin gravida flickvän efter sig så tårades ögonen..
Helt ofattbart att något sådant ska kunna hända. Han var 26 år gammal och hade hela livet framför sig. Det jag vill säga till er alla är att ta vara på varandra och lev livet, imorgon kan det vara försent!
Puss /Linn

med ett leende på läpparna!

jag kan inte säga mer än att livet leker just nu!

oskar linnros och september kommer till Dalhalla när vi ska dit!
imorgon blir jag av med kemi a!
vi vann matchen igår med 2-0!
vädret är helt underbart och jag gick i shorts och linne idag!
det är snart sommarlov vilket betyder inga läxor, mycket fotboll, ÖLAND, P&L, vänner, bad, glass och en massa annat fint!


hoppas kunna ta en vecka i stockholm i sommar också!

// EMMA :D


sju sorger sen...

Länge leve längesen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Snön är vit som den var förr
när vi bodde dörr i dörr
men det var så längesen
Ja, det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så längesen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för längesen
så längesen, så längesen

Länge lever sommaren
som kom och gick igen
snabbare än någonsin förut

Vi fick inte åka någonstans
inte ens till Köpenhamn
grät och grät tills tårarna var slut
Står och låtsas inte se att du står precis brevid
kände dig för längesen, ja det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så längesen, så längesen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för längesen
så längesen, så längesen

Länge leve längesen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Oooh,
åtta bedrövelser sen
så länge sen, så längesen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för längesen
så längesen, så längesen

två saker är säkert och det är...
... att Maggio levererar!
... jag har bestämt att det inte kommer bli så här!

krampåer!
// EMMA!


Sommarkänslor

Hallo!
Jag uppdaterar dåligt, men det är ju sommar ute. Eller jag har sommarkänslor i alla fall. För någon dag sen köpte jag Peace & Love-biljett, ett av de säkraste sommartecknena någonsin. Funderar även på att köpa biljetter till Salem Al Fakir när han kommer till Dalhalla. Att han har Oskar Linnros och September med sig gör saken ännu mer lockande. Men vi får se, vi får se :)
Puss /Linn

MATCH!

blir ingen uppdatering från mig idag förutom den här för hela dagen kommer gå åt till att ta sig till Malung, spela match i Malung och åka hem från Malung!
men först blir det att se en intervju med Veronica Maggio... tänk om man var så duktig som den tjejen. ja man kan ju alltid hoppas att det blir så en dag i framtiden!
herrå!
// Emma :)

Herre min skapare...

Oj Oj Oj...Efter 50 "Manboy" lika många "Popular" och ännu fler "In The Club" är jag äntligen hemma efter ha tagit hand om femtio galna ungar.
Hanna och deras konfirmations grupp fixade ett disco för Sälens ungar så jag har varit hjälpreda...
Nu blir det att krypa upp i soffan och läsa "Elsas Värld". Imorn åker vi till Malung för att kolla på Emma och Matilda+ resten av Falu BS när de sopar banan med Malung!
//Frida

idag är en bra dag!

det är fiiiint väder igen och som jag har saknat det!

ikväll blir det middag och snack med laget och imorgon bär det av mot malung för seriepremiär. blir minibuss både dit och hem och det gillas! ja sen får vi ju finpublik på matchen också! ;)

nej nu ska jag kika på nåt repotage med Emma Igelström om hennes liv eller ja nåt sånt vare i alla fall!
hare fiint!
// Emma :)

6e maj 2011

Äntligen helg! Jag kom precis hem från en timmes funktionell träning på må bättre, perfekt start på helgen om ni frågar mig. Nu ska jag käka lite mat och sen ska jag nog bara slappa framför TVn. Känner inte direkt för att plugga på en fredagkväll ;) Det kan jag göra imorgon eftersom barnvaktandet blev inställt! Eller så gör jag det en annan gång.. Ha en trevlig kväll (och helg vi inte hörs innan söndag!)! :)
PS. Emma, jag minskade ner ditt klipp på bredden så det inte täcker menyn, hoppas det är ok! ;)

enlåtjagblirgladav!



// Emma! :)

helg!

skönt att sluta skolan tidigt.
skönt att ha gjort en hel del saker under veckan.
skönt att det gick bra på bildanalysen.
skönt att jag har träning ikväll.
skönt att det är seriepremiär på söndag.
skönt att jag är glad.
skönt att det är helg.
livet är helt klart skönt just nu!


jag saknar tröjan på bilden, att man alltid ska vara så klantig...

// Emma :)

Hmm...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här, har inte så mycket att berätta.
Jag var i skolan i 11 timmar igår... SICK! Satt till 20.00 och skrev stipendium ansökningar till Indienresan.
Det var väll inte så jätte kul men ett jobb som måste göras...
Idag blir det hemfärd till Sälen! :) Gött!
//Frida

Grey's ♥ Jag





Så himla fint. Allting! Speciellt How to save a life och The story. /Linn :)

när jag ändå är på g...

... med bloggningen så måste jag ju säga...

STORT GRATTIS TILL JOHANNA! :D hon fyller 18 bast idag ju!
det är helt sjukt, jag har bara kännt henne i två år, eller ja jag har vetet vem hon har varit sen sjuan!
vi har många minnen ihop och på något konstigt vis kommer nästan alla de som är bäst från luncherna på gastro! jag säger inget mer än att JOHANNA ÄR DEN BÄSTA JOHANNAN! :D <3




<3

// Emma! :)


Efter 2 minuter..

av kvällens Greys Anatomy-avsnitt hade jag rysningar över hela kroppen och tårarna föll som aldrig förr. Sitter fortfarande med tårar på kinderna och känner mig lite dum och väldigt blödig.. Jag är värsta någonsin när det gäller sorgliga TV-serier, filmer och böcker! Nu fortsätter det, tårarna faller lite till..

inte mycket till fritid just nu!

nej jag har inte mycket till fritid nu. eller ja fotbollen tar ju upp en stor del av den och det är ju inget negativt precis! men rapporten, den första versionen, är inskickad nu så jag kanske snart får lite mer fritid!

ja innan jag säger tackochhej vill jag bara lämna ett litet spår efter mig...

Gå inte alltid dit vägen leder gå istället där ingen väg finns och lämna spår!


kärlek på er!

// Emma :) 


-

Hallojsi!
Sitter och kollar på Klockan åtta hos stjärnorna samtidigt som jag skriver lite rapport och jag måste bara säga: Hur snygg är inte Joakim Nätterqvist? Jag menar, kolla bara på honom?! Jag vill ha en sån, en joakim alltså!
Och hans kommentar "Jag tror jag har sett Johan Pråmell i Baywatch" fick mig typ att dö.. x) Bra med lite uppmuntran när man sitter med en rapport som inte ens är halvklar. Synd bara att jag tittar mer på Joakim än på dataskärmen där rapporten finns.. ;)
Puss på er (och joakim..) //Linnsie :)

3e maj 2011

God morgon höll jag på att skriva, men nejdå: god kväll!
Har haft en chill dag med Indienmöte, och en massa analysskrivande. Nu är bildanalysen inskickad i alla fall så nu är det bara sisådär 9 arbeten kvar ;) Åh, förresten! Såg precis att Lars Wallin ställer ut 150 kreationer i samband med sitt 20-årsjubileum på Waldemars udde i Stockholm. Ni kan skriva upp att jag ska besöka den utställningen när jag är i stockholm i slutet av maj!
Bara några av Wallins underbara kreationer! I'll see you there!

//Linnsie :)

helt okej dag än så länge!

Heeeej!
Dagen idag har faktiskt varit ganska bra trots att jag har haft NP, är lite små stressad och så vidare. Men det är sånt man får ta ibland!
Nej nu måste jag fortsätta med min bildanalys och sen ska jag skriva lite på min rapport  och ikväll äre ju träning också. PÅ RIKTIGT GRÄS!!!!! jag är lycklig!
nej tack och hej!
// Emma :)

Min dag

Vaknade trött och kom på att jag var tvungen att gå till skolan - linn ledsen.
Kom till skolan och träffade alla kompisar - linn glad.
Skrev klart samhällskunskapskompletteringen och skickade in den - linn nervös.
Jobbade några timmar - linn tjäna pengar.
Ett spinningpass och ett corepass - linn trött och glad.
Kom hem såg att mina skor kommit - linn megaglad.
Märkte att Nelly hade skickat fel storlek - linn ledsen ledsen.
Såg att jag klarat samhällskunskapen - linn lycklig! :)

Varför bor jag inte i Trollhättan?

Hade en riktigt trevlans kväll igår hemma hos Emmsi. Vi grillade, spelade spel, skrattade och hade det allmänt bra. Men idag lär man komma ner på jorden igen: En massa plugg som jag har skjutit upp till sista dagen på lovet. Grattis liksom! Fast jag tar nog en sväng till Syrran också. Kanske en sväng ner på stan.. Och vips hade jag ingen tid kvar för plugg. Fantastiskt! :) Förresten, varför bor jag inte i trollhättan för? I alla fall när självaste RUPERT GRINT (ron weasly) är där och spelar in sin nya film.. I sånna fall hade jag lätt stalkat honom. :) Dagens funderingar liksom..
Han är ju så söt.. :)

//Linnsie

RSS 2.0