" Om en man kan visa så mycket hat, tänk hur mycket kärlek vi alla kan visa tillsammans"


KARIN!

jag vet inte hur många gånger jag har försökt att skriva nåt till dig nu karin. men jag kan inte mer än ännu en gång säga:
GRATTISGRATTISGRATTIS!!!
<3
// Emma! :)

21 juli 2011..

..och det var längesen jag skrev! Men men, jag njuter till fullo av att vara ledig i alla fall :) Hänger mest runt här hemma, möter upp någon på stan, hälsar på syrran lite grann och bara är, helt enkelt. Idag har jag dock gjort något av värde i alla fall: Kört min första körlektion! Lite nervöst sådär, men det gick bra faktiskt. Inte ett enda motorstopp! Måste ju klassas som godkänt i alla fall! Lugnade ner mina nerver efter det med lite yoga på Må Bättre och snart blir det mat. :) Om ni undrade liksom.. 



Det känns som att det var vår alldeles nyss, och snart är det höst.. Jisses (med risk för att låta lite gammal och gaggig), men tiden går så fruktansvärt fort! //Linn :)

Slutet...

Jag vet att det är mycket Potter-snack här på bloggen just nu men jag måste bara visa er detta. Det ran en och annan tår när jag såg detta faktiskt.
Kan inte riktigt fatta att det är slut, men jag har iallafall de två sista böckerna kvar som jag kan trösta mig med! :D
//Frida

Vilken dag!

Lunch med Vik, Kat, A, S och en hel del duvor!
Powerwalk, löpning och powerwalk med Vik och S!
Snart lite middag!
Den sista Harry Potter filmen på bio!
En dag mindre tills vi ÅKER!!!!
Ja ni förstår grejen. Jag har haft en superdupermega bra dag, precis som det ska vara på sommaren!
och en sista sak:
"Varje gång du är sur i en minut, försvinner 60 sekunder att vara glad på."
Ha det underbart för det är bara sommar en gång om året!
// EMMA!!! :D
Man lever ju bara en gång så jag bjuder på den här!

frukost på sängen!

heej!
Det regnar ute. Typisk svensk-sommar är vad det är. Men jag antar att man inte skulle uppskatta dagarna med sol på samma vis om man inte hade några dagar med regn om året.

Trots regnet har dagen varit bra hittills. Mamma väckte mig med frukost på sängen vilket var ganska överraskande. Sen tittade jag lite på TV, tränade, åt grekisksallad till lunch och nu sitter jag här! Nej nu ska jag koka lite kaffe tror jag!
Hare gött!!
// Emma! :)
Här är en av bilderna firda! ;)

Anton ♥

Alltså hörni, vad vore allsång på skansen utan Anton? Typ Ingenting! Han är så jävla skön och så himla söt, haha :) Njut av det här klippet där han utmanar Danny i Tungrullerullan! Haha, jag dör! 

<

Så. Jävla. Bra. Och. Så. Många. Tårar.

Harry Potter and the deathly hallows part 2 beskrivs med just dessa 7 ord. Så jävla bra! Och de första tårarna föll den tredje minuten. Nu är det slut, men med det slutet kan jag nästan (observera NÄSTAN) acceptera det, att det är slut alltså.. 
________________________________________________________________________



Den här hör inte hit, den är bara rolig och ni är värda att se den. HAHA jag dör!

som det ska vara på sommaren!

Igår kväll var jag, Sanna, Karin, Anna och Katarina ute i Katarinas stuga och gjorde lite allt möjligt. Vi badade, tog kort, fikade, spelade kort och tittade lite på Bolt! Vi satt även och pratade en hel del om allt mellan himmel och jord. Det var skönt för man behövde inte bry sig om någonting, precis som det ska vara på sommaren!
Snart ska jag och Sanna, och kanske Anna om hon känner att det är roligare än körkortsteorin ;), gå upp till Stångtjärn och hälsa på Katarina! Så nu ska jag sätta fart!
Lev Livet för det är bara sommar en gång om året!
// Emma :)

Slutet är nära

Världens finaste tacktal av Dan, Rupert, Emma, J.K., David och de andra. Jag sa att det förra skulle bli sista uppdateringen men jag kan inte låta bli. :) Emma står och gråter på scenen, Rupert tackar J.K. för att hon har gett rödhåriga den chans hon har gett dem och Dan svamlar fram något helt galet.

Hogwarts will always be there waiting for you to come home.

det gick i alla fall snabbt att vända tillbaka dygnet

dagen har bestått av att jag har hjälpt mamma med en hel del saker. sen har jag även ängnat lite tid till mig själv i form av att jag har "mini-spaat". det var skönt och välbehövligt efter en vecka på peace and love vill jag lova! :)
Samtidigt som jag "mini-spaade" drömde jag mig tillbaka till den här underbara platsen!
// Emma! :)

Om 6 dagar och 7 timmar..

..är det äntligen våran tur att få sätta oss i biofåtöljerna och kolla in den sista HP-filmen. Som jag har längtat! Ända sen Voldemort riktade the elderwand mot den mörka himlen i del 1 har jag väntat, väntat och väntat (okej, jag låter som VÄRLDENS nörd, men jag är väl en sån så varför inte.. ;)) Om en kvart tänker jag sitta och kolla in livestreamingen från premiären på Trafalgar Square. Kan man inte vara på plats får man checka in det hemifrån. :) Hörs!



UPDATE: Fläderstaven alltså, fick lite svenska-hjärnsläpp där ett tag :)
UPDATE2: Rupert Grint måste vara den sötaste någonsin, älskar hans kommentar från the red carpet alldeles nyss: "I didn't expect it to end.."
UPDATE3: Snyggingen Tom Felton anlände till premiären för 1,5 timme sen och han skriver fortfarande autografer, jisses.. Men ska alla 3000 personer ha en varsin så får han ligga i om han ska hinna med alla innan han åker vidare till Leicester square.. ;)
UPDATE4: Inte många som skulle passa i Bonnie Wrights klänning, men jisses vad vacker hon är, as always!
UPDATE5: Väntar med spänning på Emma Watsons ankomst!
UPDATE6: Där kom hon, lika snygg som vanligt! :)
UPDATE7: Robbie Coltrane i mitt hjärta ♥
UPDATE8: Såg just ett gäng svenskar som campat vid röda mattan i dagar, jag är liiite ledsen över att jag inte är där..
UPDATE9: Ralph Fiennes klev just ur sin bil, kan inte vara kul att bli sminkad fulare än man är.. Men spelar man en av huvudrollerna (Voldemort) i HP så kanske man kan leva med det..
UPDATE10: Förlåt för det sjukt långa inlägget, men live with it ;)
UPDATE11: ♥
UPDATE12: Helena Bonham Carter anlände nyss, undrar om hon inte är en av storbritanniens bästa skådespelerskor! Snart väntas det ett öronbedövande skrik (= Daniel Radcliffe anländer-skriket)
UPDATE13: Är glad över att jag läst sista HP-boken så jag vet vad som händer, annars hade spoilandet gjort mig galen.. Adam spoilar lite grann och kommer sedan på vad han gjort ;) Fast så farligt är det inte ändå!
UPDATE14: Alan Rickman ♥
UPDATE15: The great hall är den enda byggnaden som har stått uppe i 11 år, alla andra (ministry of magic bland andra) har byggts upp vid varje inspelning.. Fatta vad mycket jobb! Lite fakta sådär bara!
UPDATE16: Daniel Radcliffe i kostym, slips och väst. Uppklädd till tänderna. Ser lite nervös ut. Har flugit in till London och stannar i sisådär 32 timmar, innan han flyger tillbaka till Broadway NY. Det är stort. Face the fact: Det är sista gången han går nerför the red carpet som Harry Potter!
UPDATE17: Tack till kvinnan som nu anländer: J. K. Rowling! :) All min kärlek till henne ♥
UPDATE18: "It's not raining, everybody's screaming, everyone's happy!"
UPDATE19: How do you find focus? ....blablabla music. And playing against Ralph Fiennes, he's really terrifying!
UPDATE20: Hur kul kan det vara att anlända till Trafalgar efter Daniel och J.K.?
UPDATE:THELASTONE: Snart beger skådespelarna sig till Leicester Square för att titta på filmen, vissa av dem har inte ens sett den än, till exempel Ralph Fiennes. Och han spelar ändå Voldemort!! Och själv ska jag återgå till städandet av mitt rum och andra avenyn-marathonet som pågick innan Premiären av årets film (det vill säga för 3 timmar sedan):

Harry Potter and the deathly hallows.

6 juli!

Idag är det 6 juli. Du kanske inte förknippar något med den här dagen, men det gör jag. Det är nämligen ingen vanlig dag idag för en av mina bästa vänner Anna fyller 18 år!

Det är inte så att vi har varit vänner ända sedan vi föddes utan allt började med att Anna flyttade hit från Göteborg och första dagen i skolan satt vi vid samma bord. Jag kommer inte ihåg det men Anna har berättat det för mig x antal gånger. Hon kommer ihåg mig för att jag hade en röd och rosa fleace på mig. Ja man lever ju bara en gång så det kan jag väl bjuda på! Efter ettan delades våra klasser upp i flera mindre och vi hamnade inte i samma klass så vi umgicks inte så överdrivet mycket. Det var nästan bara på friidrottsträningarna som vi träffades.

När vi skulle börja högstadiet hamnade vi i samma klass igen men vi umgicks fortfarande inte överdrivet mycket med varandra. Visst vi var i samma ”gäng” och vi träffades inte bara i skolan utan även en del på fritiden. Jag hade gett upp min friidrotts karriär så där träffades vi inte mer. När vi började i ettan på gymnasiet hände det dock något. Vi började få olika intressen i livet och på så vis började man te sig till olika personer.  Och här är vi idag.

Med den här väldigt låååånga texten vill jag bara säga GRATTIS IGEN ANNA! Nu när du är arton så kan du ju hänga på Strand hotell på Öland tillsammans med Karin och Sanna medan jag och Katarina ägnar oss åt glassen i Glassbaren! ;) <3

 

/// Emma! :)


det är inga problem...

... att få rysningar till detta!



// Emma! :)

jag mår som jag förtjänar.

hes, hostig, ont i halsen, snorig och helt slut. det är som det ska vara efter en helt underbar vecka!

jag vet inte om det är någon idé att jag sitter här och försöker sammanfatta allt som hänt för det kommer inte ge en helt rättvis bild av veckan. det är så mycket som händer som är internt eller som är en sån sak som man måste uppleva själv för att fatta hur underbart roligt just den händelsen var. så mitt tips till er är att åk till peace and love någon gång. du kommer inte att ångra dig!



// Emma!


3e juli 2011

God morgon! 

Jag är just nu synonymen till slutkörd och trött tjej. Jag somnade vid halv sex imorse och vaknade vid halv tre-tre någonting. Halsen värker, och huvudet dunkar - men fan vad det var värt det. Veckan har varit fucking amazing och avslutningen igår går inte att beskriva med ord. UNDERBART, MAGISKT, FANTASTISKT. Tänk er det, gånger 1000. Håkan är min gud. 

Trots att årets festival precis är slut, så är temat för 2012 års Peace & Love redan släppt: En ny värld. Och i samma stund som Håkan gick av scenen släpptes 5 av nästa års artister. Borlänge får då besök av Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Hoffmaestro, Hardcore Superstar och Tomas Di leva. I alla fall när de tre förstnämnda äntrar scenen kommer jag vara där. Fred & Kärlek. 





PS. Här har ni en som vet vad hon snackar om (och som vågar sätta 5 av 5!)

Botar huvudvärken..

..med en stor kopp kaffe! Har inte druckit kaffe sen i måndags (?) så inte konstigt att jag känner mig lite dåsig. Det lindrar dessutom det halsonda, men nu ska jag glömma allt ont och dra mig mot stan för att möta upp Frida & Emma. Sen blir det fullt ös, medvetslös. Sista dagen på Peace & Love. Vad gör vi? Nu KÖR VI!! :D
Peace & Love till er <3

Låt oss återskapa magin



Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?
Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen?
Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?
Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?

Jag vill att du älskar mig men jag vill att du lämnar mig med!
Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med
Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig

Ja skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten?
Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden?
Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?
Och kan du älska mig så tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig som Teo Jensen älskar gitarren
Som en gammal vän?
Ja, som en gammal vän.

Som jorden älskar månen?
Som sjömannen älskar havet?
Som tågen älskar rälsen?
Och som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
Och som Romeo älskar Julia?
Och som jag älskar dig?

Låt oss återskapa magin från 2009. Tillsammans, precis som då. 

RSS 2.0