Top model

Sitter och kollar på avsnitt 1 av dagens 2 top model-avsnitt. Om ni ville veta liksom, det är kind of kul! Speciellt när de ska göra reklamfilmer.. Mihoho, tur att man inte är med på något sånt där säger jag bara ;)
Wanna be on top..

Puss /Linnsie
UPDATE: Jag vill också befinna mig i ett varmt Milano. Gonatt!

Kupolen, VM och städning!

Rubriken säger allt om min dag! helt okej med ett par nya löparthights och ett pannband som betalades av bästaste mamma! :)

på fredag vid lunch blir det att åka till mormor och morfar med de bästa små-kusinerna! snacka om att det kommer bli en bra uppladdning inför skolan på måndag! jag längtar! 

imöra blire lite fotbollsträning och kanske lite plugg och så måste jag planera veckan fram tills på fredag... jag ska nämligen hinna med en hel del roliga saker:
träffa min faster som är här från Schweis och se på bio med henne!
träffa karin och fika med henne! det blir eventuellt en lite tur till Kupolen med henne också ;)
gå ner på stan med mami och fixa lite saker!
packa
träna två gånger
plugga!
trots att det är mycket så låter det faktiskt helt okej!!

nee nu blir det snart familjen annorlunda, te och en banan!
tjoho!!

hejschwejts!
// Emma :)


Måndag i Berga By...

pust... vilken dag! :D
Vaknade 5.00 och åkte till tältet och delade ut nummerlappar...
Det är så roligt att se på alla dessa människor som passerar genom denna lilla by under just den här veckan varje år.
En gubbe kom fram till mig idag och frågade vad han skulle göra om han tappat bort skidorna... hahaha :)
En anna hade tagit fel på dag och skulle åkt igår (SOPA! ;D)
En tredje var så nervös att jag bokstavligen fick säga åt honom att andas... (Ta det lungt, det är ÖPPET SPÅR!)
Det finns lite av varje här alltså, och ändå är det värsta yet to come.
Var ute i spåret en sväng på eftermiddan med mamma och Hanna och det var skit fint! Men jag har inte riktigt fattat vad det roliga är me längdskidor... vet inte om det är för att jag är otränad, men det är ju skit tråkigt!
Ne, 500 meter och sen fika... det är jag det! :)
(Lugnet före stormen!)
Hej hopp!
// Frida

28 februari 2011

Jisses, det är sista februari idag, alltså 1 mars imorgon! Hallå? Det innebär ju att det snart är vår. Glädje!! :D Dessutom skiner solen ute, snart är det varmt också. Det gillar vi! Jag har varit och jobbat och gått runt lite på stan, hittade en jacka och ett par chinos. Ni kanske kan få se det sen. Snart ska jag fortsätta fixa mitt rum, men först: Te och ett avsnitt House! :)
Så här såg det ut här hemma för 363 dagar sedan, mycket snö? Inte om man jämför med nu..
Puss /L

Jullan is back!

Halloj!

Ser nu att jag har inte vart så aktiv som vissa andra i denna blogg... ska inte nämna några namn (Linn) :D haha
Men jag har haft mycket att göra, har lixom haft ett liv ;) I lördas va jag i Sälenhallen och serverade middag åt vasalöpare. På söndags morgonen blev det att gå upp vid 04.00 för att servera frukost åt de få idioter som frivilligt skulle åka öppetspår ;) jobbade fram till 9 sen var det bara att åka hem och byta om inför nästa jobb som var att avsyna stugor uppe på fjället! Snacka om DÖD tjej efter de... mene vad gör man inte för pengar :D
På söndaskvällen blev det att åka ner till Lima och sova hos mormor för idag har jag vart och pimplat med Henny och hennes pappa Erik;)
Hade sjukt fint väder och jag lyckades dra upp 5 rödingar :D kan ladda upp bilder när jag kommer hem igen =)

Puss och kram så länge

// J  


Oscarsgalan!

25 minuter kvar tills dess att kändisarna anländer till Röda mattan på årets Oscarsgala! :) Frågan är bara om jag orkar hålla mig vaken tills dess, annars får jag väl som vanligt läsa imorgon vilka som vann vad, vilka som var snyggast och vem som lullade runt med vem! (misstolka inte "lulla") ;) Vi får se, vi får se: Sängen lockar väldigt mycket just nu, t-r-ö-t-t tjej!
Ja, fast nej.. I wish! :)

/L

Söndagsmys

Hej hå finisar! :)
Idag har jag haft en sköndag. En sån där dag som bara flyter på och känns bra liksom. Har hunnit med ett besök hos morfar, herrarnas dubbeljakt i VM, jobb och nu sitter jag och kollar på Wallander och äter Ben & Jerry's :) Lite söndagsmys sådär! Snart går jag nog och lägger mig och är glad över att jag får sova imorgon!!
Ooootroligt söt bild på mig och Emma får avsluta mitt inlägg :)
Puss /Linn ♥

glader

från och med nu kan jag säga att jag kännermig precis som glader!
tänk att den där rapporten kan ta så mycket på ens krafter och matta ut en fullständigt!
men nu är den inne och det tackar vi gudarna för!

ikväll blire solsidan, fruktsallad, mys med mami efterso matt bror min är i östersund och spelar bandy och lite återhämtning! det gillar vi!



hare fiint!
pussochkram :)
// Emma

Trött tjej!

Hej Allihopa! :)

Kunde inte blogga igår eftersom jag bara var hemma i en halvtimma på hela dan. Åkte hemifrån halv nio för att städa på kläppen. Efter städningen var klar åkte jag till skolköket i sälen och serverade mat till Vasalöparna som skulle åka öppetspår söndag. Kom hem halv tio och somnade en halvtimma senare! Fullt upp här alltså!
(kläppen)
Det blev kläppen idag oxå så nu sitter jag uttröttad i soffan.
Imorn ska jag upp tidigt (05.00, shit asså!!) för att åka till tältet och dela ut nummerlappar till åkarna för Öppetspår måndag. :) Men det blir kul!
Våra första vasalöpare kom igår! Ett gäng killar i 25 årsåldern som fick bo i våra rum på övervåningen!  Inte helt fel! ;D
Har sådan ångest över min Fysikrapport som inte är inskickad än! Jä*la magsjuka som förstörde allt! Men men... får väll fixa det ngn gång!
Hoppas alla har ett underbart lov!
// F =)

27 februari 2011

Hallå alla glada!
Har precis kollat på herrarnas dubbeljakt i VM. Och jag måste säga att jag tycker att det är synd att vallningen ska spela så stor roll.. Men trots det ytterligare en bra insats av Marcus Hellner som slutade på 6 plats :) Nu ska jag strax byta tillbaka från myskläderna till kläder och åka ner på stan och jobba lite grann! Vi hörs!
Puss /L ♥

-

Eftersom ingen annan skriver något här lär väl jag göra det då, och det gör jag så gärna :) Just nu sitter jag och kollar på House. Fick ju säsong 2 och 3 i julklapp, men eftersom det har vart så mycket med skola, jobb och annat har jag inte hunnit kolla särskilt mycket. Så jag tänkte ta ikapp det under lovet, hehe! Men nu ska jag snart lägga mig, ska upp ganska tidigt imorgon och åka till morfar. Vi hörs! :)
Jesse Spencer är snygg förresten, Puss /L ♥

Helens små underverk

Hallå! :)
Jag har precis kollat på Helens små underverk (Raising Helen). Filmen handlar om Helen som har allt hon någonsin skulle kunna önska sig. En fantastisk karriär, massa vänner och killar. Men hela hennes liv vänds upp och ner när hennes syster Lindsay omkommer i en bilolycka. I Lindsays testamente är vårdnaden av hennes tre barn given till Helen, vilket gör deras andra syster Jenny väldigt upprörd. Man får sedan följa familjen genom vått och torrt, och Helen inser snart att det inte alltid är en dans på rosor att ta hand om barnen.
Det är en helt fantastisk film med bland andra Kate Hudson, Hayden Panettiere, Abigail Breslin Sarah och John Corbett i rollerna. Jag har säkert sett den 100 gånger men jag tycker fortfarande att den är lika bra och jag gråter lika mycket varje gång..
Mitt tips: Se den! Nu ska jag städa mitt rum! Puss! /L ♥

rapport

himla rapport!
man får inte ens vara fri från läxor på lov då är det fasen illa!

// Emma

God morgon!

Eller det kanske är lite sent att säga god morgon nu.. Men strunt samma, haha :) Har precis kollat på damernas andra VM-lopp och det slutade med tre svenskor topp 10! Dessutom har jag precis klickat hem en Teddy One Piece & det är lov! Snacka glad tjej nu då :D

Ser ni hur varma och sköna de ser ut eller? Myyys! :)

/L ♥


gårdagen

Hola!

hade inte riktigt tid att skriva igår för jag tränade fotboll! jag förstår verkligen itne hur kul man kan tycka att det är att jaga en boll och skjuta mål... det är helt sjukt att jag tycker om det såp mycket men sen är ajg ju lite galen också ;)

talet gick förresten bättre än väntat och trots att jag inte var så bra förberedd så tyckte läraren det! hahaha det är bland det roligaste som finns när lararen säger:
"ja och du var ju väldigt väl förberedd och det är jättebra!"
fast man själv vet att neej jag var inte alls så bra förberedd som jag skulle kunna ha varit!

idag ska jag plugga trots att det faktiskt är LOV men jag känner att det behövs!

harefiiiint!
pussochkramskumbanan
// MA ;)


En liten fin bild från i sommras! :)


Lättnad

Vilken lättnad! Äntligen är rapporten inne, om än 24 minuter sent, men varken Henke eller Conny lär väl sitta och läsa rapporterna nu så.. ;) Nu blir det sängen och ni kan ju gissa vem som ska sova sjukt länge imorgon bitti?!
Puss /L ♥

Sista minuten-skrivande!

Ja, som ni kanske hör på rubriken så sitter jag just nu och ska skriva klart min fysikrapport, snacka om att vara ute i sista stund liksom.. Men med en massa te, musik och ett varmt täcke ska det nog gå att bli klar till 23.59 ikväll :) Jag hoppas på det i alla fall! Hörs!
Haha, stenseriös bild (eller?)!  hittade min fina hatt så jag lekte med den ett tag, trevligt leksällskap en fredag eftermiddag sådär!

Puss / L ♥

Dalatrafik <3

Tjenamors!
Nu sitter jag och Frida på bussen påväg hem till Sälen! Ska bli otroligt skönt med en veckas sportlov :D
Hare gött under lovet! ;)
// J & F

Skola...

Mot skolan! Mycket på schemat idag med engelska seminarium, engelska tal och matte!!
<3
På bilden, Ett hjärta på månens baksida
I LOve You to the moon and back!
// Frida

ny dag

Ärligt talat vet jag itne om jag kommer  överleva dagens tal... har nog aldrig varit så oförberedd som jag är inför idag faktiskt! men det löser sig nog! ;)
kramijamis
m :)

Gonatt

Sådär, då var engelskatalet färdigskrivet i alla fall! Nu ska det bara läsas igenom, men det kanske jag hinner med imorgon om jag har tur. Fysikrapporten akutskriver jag imorgon natt! Nu är jag trött, orkar inte skriva mer..
Galen bild från en sen kväll i skolan..
Puss & gonatt /L ♥

24/2-11

Tjolahopp mina vänner!
Sitter här i min ensamhet och försöker plugga.. mene ni vet hur jag funkar, jag gör de sen ;) haha
Men jag e faktiskt klar med mitt engelska tal och gjort en PowerPoint ;D *stolt
Nu e de ju bara den äckliga fysikrapporten kvar, JÄTTE RUULIGT!

Men de ska bli jävligt skönt med lov nu asså! :D
Puss // J

hejgammalbild!

tjennna! (tänk på att uttala det som andera timell ;))

jag förstår inte varför jag sitter och bloggar när jag vet hur mycket jag egentligen har att göra...
tror jag väljer att inte tänka på det förresten för då blir jag så stressad!

men har haft en fin dag som förgylldes med att titta på hellner och jönssons prestationer tillsammans med linn på svtplay i skolan! vi skrek inte alls... eller!! ;)

tänk att vara så duktig på något och samtidigt vara sånna förebilder, det kallar jag för idoler!

pussochkramochnypistjärten nu måste jag verkligen tänka på det tråkiga och ta tag i min rapport!
// m



Dagen i svart-vitt

Yeah, that's us..

24 februari 2011

Hej hopp sockertopp!
Nu sitter jag och försöker skriva klart mitt engelskatal som ska hållas imorgon. Jag ska tydligen tala om melodifestivalen, fråga mig inte varför, men det var ett lätt ämne att svamla på om i 10 minuter, haha :) Så jag ska väl inte sitta här, måste bli klar tills 20.00 då Landskampen börjar, fast bara om snygga Jon är tillbaka igen.. Annars kan det vara! ;)
Jon Olsson - snygg eller vad? :)

Puss /Linn ♥
PS. Om jag hittar kamerasladden slänger jag in lite bilder från idag senare! :)

Vilken start!

Jag och Emma har precis setat och skrikit oss hesa under VM-finalen i sprint. Och jag säger då bara vilken start det blev på detta VM! Två medaljer, ett guld och ett brons! GALET! :)

Hur bra är inte dessa killar alltså?! :)

/Linn 

Jagmigochmigsjälv

linn gjorde ju nyss en lista och nu har även jag gjort den så här har ni mig i ett nötskal!

  • Lovar du att vara ärlig? Alltid
  • Du heter: Emma Berglund
  • Smeknamn: Ska jag verkligen skriva alla mina smeknanmn... nej jag tor inte det va!
  • Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag brukar inte sörja jag ser ofta saker och ting från den ljusa sidan!
  • Beroende av: Fotboll, träning och glädje
  • Vem behöver du mest just nu: Farmor!
  • Vad tror folk om dig? Säg något de inte tror ;)
  • Stämmer det? haha...
  • Vad får du oftast komplimanger för? Fotboll och personligheten!
  • Vad säger du för att imponera på någon? Tjena pudding står du här och dallrar! hahah ni fattar va ;)
  • Hur imponerar man på dig? Svårt jag tror det beror på vem hur när och varför någon ska imponera på mig!
  • Brukar du skratta för dig själv? Klart jag gör det är ju
  • Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jag är här ;) <3
  • Var bor du? I slätta och i Hosjö!
  • Trivs du där: ja det gör jag!
  • Äger du några Converse: Ja tre stycken! :D
  • Sprit, cider, vin eller öl: Allt eller... nej jag tar vatten!
  • Vad har du för mobil operatör: Telia
  • Är du allergisk i mot något: Hästar!
  • Har du haft sex idag: Nej
  • Nästa mål i ditt liv: Skriva klart min ballongrapport!
  • Hur svarar du i mobilen: Tjenna det är emma som snackar hoppas du har en fin dag vare nåt mer du ville eller?!
  • Vem ringde dig senast? Karin!
  • Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Ingen aning hon pratade säkert bara en massa skit ;) neeeej då hon sa säkert något smart det brukar hon göra! :)
  • Antal timmar sömn i natt: 9 feeeting sköna timmar!
  • Sov du ensam: Ja.
  • Brukar du komma i tid: Alltid!
  • När mår du bra: När jag får spela fotboll, umgås med mina vänner och min familj och när dom i min omgivning mår bra! :)
  • När blev du fotad senast: Linn tog nog nåt kort i lunchen!
  • Hur känner du dig nu: Stressad och rastlös... JAG VILL TRÄNA!
  • Vanligaste färg på dina kläder: Naturliga färger och blått så klart!
  • Vad tycker du om fötter: Fötter är fötter det finns inte så mycket mer att säga.
  • Vad saknar du: Massa släkt och andra fina vänner!
  • Hade du en bra kväll igår: Nja jag har väl haft bättre
  • Favorit dryck på morgonen: Kolsyrat vatten.. jag vet jag är konstig men det är så gott!!!
  • Rakar du benen: Ja.
  • När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan nio och halv tio! hahah snacka om att jag inte är en kvällsmänniska!
  • Är du blyg? nja eller nej det är jag nig inte men det beror lite på sittuationen!
  • Sysslar du med någon idrott: Fotboll! :D
  • Vill du hellre ha mail än brev: Brev är trevligt men det går mycket snabbare att ta det över mailen.
  • Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
  • Har du spytt offentligt: Jag tror faktiskt aldrig att jag har gjrot det.
  • Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Allt och inget på samma gång!
  • Är du nöjd med ditt liv: man ska inte kalga!
  • Är du bortskämd: Nej
  • Vad gör du i morgon: SPELAR FOTBOLL!!!! :D
  • Vad är det värsta du vet? Sånna som bara komemr och förstör och är allmänt negativa.
  • Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det beror på om jag behöver köpa något eller inte.
  • Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Svår fråga det finns så många
  • Vad längtar du till? Lovet och till indien
  • Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja.
  • Vad använder du för schampo? hahaha det som mamma har köpt till mig!
  • Vad är det finaste du fått? mina vänner
  • En speciell dag du minns: 20/7 2010
  • Hur gammal är du: 17
  • Tycker du om någon just nu: ja många!!!
  • Om fem månader: Spelar fotboll och har sommarlov
  • Gröna eller röda äpplen: Röda så klart!
  • Vem ringer du när du är arg/ledsen: Det beror på vad som har hänt men mamma, mormor, min ingifta moster eller till nån kompis!
  • Gillar du golf: Nej
  • Vilken tid gick du upp idag: Halv åtta!
  • Har du sovit i din egna säng i natt: Ja.
  • Har du strumpor på dig nu: Ja
  • Är det okej att gråta: Ja klart det är det är lika okej att gråta som att skratta!
  • När grät du senast: Igår
  • Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skrika rakt ut av lycka!!
  • Bär du glasögon eller linser: Glasögon lite då och då!
  • Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
  • När går du upp ur sängen en helgmorgon: Oftast när jag vaknar vilket brukar vara runt nio men jag går aldrig upp senare än tio!
  • Har du piercing: Nej om man inte räknar med öronen!
  • Vill du gifta dig: klart jag vill!
  • Vill du ha barn: jaaaaa
  • Solar du ofta: Ja när jag kan och känner för det så gör jag det gärna!
  • Är du bra på att laga mat: jadå det är jag väl!
  • Är du flygrädd: Nej
  • Hur vig är du: Jhaha ja när min tränare en gång sa att smidighet och rörlighet kanske inte är mina starkaste sidor insåg jag hur ovig jag faktiskt är! ;) men jag jobbar på det! :D
  • Är du musikalisk? nja inte vad jag vet
  • Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, mjölk eller kolsyrat vatten
  • Vilken är din favoritglass: Ben & Jerry
  • Tror du på ett liv efter döden: Nej.
  • Tycker du om sushi: Nej fy fasen!
  • Vad äter du helst när du ser på film: Godis!
  • Bor dina föräldrar tillsammans: nej
  • Har du tandläkarskräck: Nej
  • Är du morgon- eller kvällsmänniska: Jag somnar tidigt och går upp ganska sent så jag vet inte vad man ska kalla mig! ;)
  • Vilken ögonfärg har du: Blå.
  • Har du någon gång gråtit dig till sömns: Jadå
  • Biter du på naglarna: Nej nån gång kanske men inte medvetet.
  • Röker du: Nej.
  • Hur ofta tränar/motionerar du: tre till fyra brukar det bli
  • Senaste låt du hörde: Silvia-miike snow
// M :)

Lär känna mig om du törs

Bara för att jag har tråkigt och för att min dator där rapporten finns inte vill samarbeta får ni lära känna mig lite bättre genom denna (som jag snodde från fina Carro) :)

  • Lovar du att vara ärlig? Jadå.
  • Du heter: Agnes Linn Erika Östman
  • Smeknamn: Linn och Linnsiee :)
  • Låt som när du är ledsen sörjer till? Det beror på, ändras från gång till gång.
  • Beroende av: Ben & Jerry's, musik och träning.
  • Vem behöver du mest just nu: Någon som är villig att skriva min fysikrapport och mitt engelskatal. Någon?
  • Vad tror folk om dig? Ja du, vad tror ni?
  • Stämmer det?
  • Vad får du oftast komplimanger för? Min kropp, mina kläder och min personlighet.
  • Vad säger du för att imponera på någon? Snygga skosnören! Ska vi hångla? ;)
  • Hur imponerar man på dig? Genom att våga vara sig själv :)
  • Brukar du skratta för dig själv? OM jag gör, hahaha
  • Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Finns mycket jobb om du har tid. Kram
  • Var bor du? På Galgberget i Falun, fast ibland känns det som att jag bor på Falu frigymnasium ;)
  • Trivs du där: Jadå, men jag flyttar gärna till något varmare ställe när skolan är över.
  • Äger du några Converse: Ja, ett par fina röda!
  • Sprit, cider, vin eller öl: Cider
  • Vad har du för mobil operatör: Comviq
  • Är du allergisk i mot något: Nej, eller penicellin..
  • Har du haft sex idag: Nej
  • Nästa mål i ditt liv: .
  • Hur svarar du i mobilen: Hej de e Linn!
  • Vem ringde dig senast? Mamma
  • Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Mamma sa att hon skulle hämta mig på stan, gulle henne! :)
  • Antal timmar sömn i natt: Ja, 6-7 timmar kanske.
  • Sov du ensam: Ja.
  • Brukar du komma i tid: Ja när det gäller något viktigt så.
  • När mår du bra: När jag får vara med mina vänner, får göra vad JAG vill och inte har 1000 skolarbeten eller 400 jobbsaker att göra..
  • När blev du fotad senast: Jag kommer inte ihåg, minnet är inte på topp.
  • Hur känner du dig nu: Trött och lite lätt stressad, annars är det fint.
  • Vanligaste färg på dina kläder: Gärna färgglatt och blommigt, eller svart och grått.
  • Vad tycker du om fötter: Det finns väl trevligare kroppsdelar..
  • Vad saknar du: En massa människor som jag inte har träffat på år och dar.
  • Hade du en bra kväll igår: Syrran och hennes kille vra på besök, så japp! Alltid lika trevlig! :D
  • Favorit dryck på morgonen: TE!
  • Rakar du benen: Ja.
  • När brukar du oftast gå och lägga dig: 11 - halv 12 kanske
  • Är du blyg? Ja, om jag inte känner personerna i fråga, annars: nepp!
  • Sysslar du med någon idrott: Gym och Body Combat!
  • Vill du hellre ha mail än brev: JAG ÄLSKAR BREV!! :)
  • Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
  • Har du spytt offentligt: Mhm..
  • Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Göra allt som en tjej inte kan göra!
  • Är du nöjd med ditt liv: Yes!
  • Är du bortskämd: Nejdå, och det är jag glad för! :)
  • Vad gör du i morgon: Sitter och skriver det absolut sista på Fysikrapporten och redovisar mitt engelskatal.
  • Vad är det värsta du vet? Svek och glädjedödare.
  • Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika, allt mellan 50 och 600 kronor.
  • Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Hm, jag lovar att återkomma.
  • Vad längtar du till? Sportlovet just nu :)
  • Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja.
  • Vad använder du för schampo? Sunsilk (det där som Teddy Charles har tagit fram i samarbete med dem, bra skit). :)
  • Vad är det finaste du fått? Mina vänner.
  • En speciell dag du minns: Massa dagar.
  • Hur gammal är du: 6330 dagar :)
  • Tycker du om någon just nu: Ja :)
  • Om fem månader: Njuter jag av sommaren och livet när det är som bäst. :)
  • Gröna eller röda äpplen: Supergröna!
  • Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen.
  • Gillar du golf: Nja, inte största intresset kanske
  • Vilken tid gick du upp idag: Klockan 8, men jag vaknade klockan 6.
  • Har du sovit i din egna säng i natt: Ja.
  • Har du strumpor på dig nu: Ja, kallt som fan ju :)
  • Är det okej att gråta: Ja!
  • När grät du senast: Igår, när jag läste en bok, kalla mig knäpp ;)
  • Vad skulle du göra om du vann en miljon: Massa roliga saker :D
  • Bär du glasögon eller linser: Glasögon.
  • Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Neppsi!
  • När går du upp ur sängen en helgmorgon: När jag vaknar?
  • Har du piercing: Öronen ;)
  • Vill du gifta dig: Ja.
  • Vill du ha barn: Ja.
  • Solar du ofta: Ja, när det är soligt.
  • Är du bra på att laga mat: Jodå! :)
  • Är du flygrädd: Nej, så himla roligt ju, haha lättroad tjej!
  • Hur vig är du: Som gymnast var jag vig, men nu är jag väl lika vig som ett kylskåp typ..
  • Är du musikalisk? Jag kan väl 15-20 ackord på gitarr, räknas man som musikalisk då? ;)
  • Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten tror jag.
  • Vilken är din favoritglass: Ben & Jerry's alla smaker, men jag är lite extra svag för Half baked.. Den där kakdegen är liksom to die for.. :)
  • Tror du på ett liv efter döden: Jag vet inte, gillar inte så här svåra frågor..
  • Tycker du om sushi: OM jag gör, skitgott! :)
  • Vad äter du helst när du ser på film: Choklad! <3
  • Bor dina föräldrar tillsammans: Ja :)
  • Har du tandläkarskräck: Nej, det är dumt att ha om man jobbar hos en..
  • Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls, eller snarare nattmänniska :)
  • Vilken ögonfärg har du: Grön-blå-grå.
  • Har du någon gång gråtit dig till sömns: Jadu.
  • Biter du på naglarna: Nej, jag har äntligen lyckats sluta. :)
  • Röker du: Nej!
  • Hur ofta tränar/motionerar du: 3-4 gånger i veckan :)
  • Senaste låt du hörde: F**kin Perfect - P!nk
This is me :) Puss ♥

FIILLM!

Life As We Know It!
Underbar film! <3
Här kommer första filmtippset från Moi! (Frida alltså)
Filmen handlar om två personer som hatar varandra men står ut med att vara i samma rum bara för att deras bästa kompisar är gifta. När kompisarna omkomer i en bilolycka och lämnar efter sig deras dotter Sofie måste de båda samsas i samma  hus som föräldrar till Lilla Sofie. Otrolgit rolig film men även lite tårar! :)
// Frida

Tjeeeeena!

Jag kände att jag också var tvungen att skriva mitt första inlägg när alla andra hade gjort det och sportnörd som jag är har jag bara en sak att säga...

VM BÖRJAR IDAG!!!
Lycklig tjej!



Syster får vis hur lycklig jag känner mig nu!


Hello!

Jag känner att vi är väldigt kreativa gällande rubriker idag.. Tur att det finns många språk här i världen ;) Jag har inte så mycket att skriva förutom att jag försöker jobba med fysikrapporten (bra påminnelse till er andra här också!) Hörs imorgon!
/Linn ♥
Slänger in en fin gammal bild på Emma & mig (samt Julia där i mitten) bara för att inlägg utan bilder är kind of boring :)

Hola!

Tjo my little friends! Tänkte bara säga att det är jag som är den snygga fan i denna underbar grupp ;D haha Nej men nu skojja jag lite. ^^.

Fina färger vi fick på bloggen >-<

// J

Hej Hej!

Jag ville bara titta in och hälsa alla välkomna! :)
// F <3

Amicitia

Vänskap

RSS 2.0